08.11.2011 21:29

17. díl – Kdo je kdo?

FK Vrbová Lhota 98 - SK Nebovidy 4:0 (2:0)

Vrbová LhotaVolné pokračování úspěšného seriálu z fotbalového prostředí sehráli naši svěřenci o tomto víkendu ve Vrbové Lhotě. Výkon našich hráčů byl dokonalý a sestříhaná verze tohoto zápasu by mohla jít rovnou na televizní obrazovky. Hostující Slavoj dorazil tentokrát překvapivě v hojném počtu, přesto po cestě pár hráčů poztrácel a telefonní linky byly jako již tradičně v neustálé permanenci. Jak jinak než bez kýženého efektu. Překvapivá změna v taktice našeho mužstva v podobě sklepávání míčů do stran místo za sebe tentokrát soupeře nezaskočila, protože jaksi nebylo co sklepávat. Domácí hráči zřejmě ze strachu o zakopnutý balón svůj Jabulani svému soupeři prakticky vůbec nepůjčili a starý Hnátek musel v hrobě doslova rotovat při pohledu na výkon svých svěřenců. Hosty nespasil ani návrat Jardy Kužela a tak zkusili zaskočit domácí tím, že vlastně neví kdo s kým hraje. Pokus dobrý, leč marný. Domácí celek by sfoukl hosty i v zimníku s lyžáky na nohou, takže reflexní vesty rozhodně nemohly přinést zásadní zvrat v tomto utkání. Nebovidské kuželky pro tentokrát nahradily domácímu celku tréninkové panáky a Vrbová Lhota si nedělní rozcvičku náležitě užila a s chutí si také zastřílela. Nezbývá než doufat, že pro zimní přípravu Nebovidy angažují momentálně volného Bohumila Zenkla, který by mohl alespoň částečně pozvednout fyzičku našeho mužstva, případně naplnit klubovou pokladnu potřebnou pro nákup skutečných fotbalistů.

Nebovidy již po několikáté v této sezóně doslova vybouchly a opět tak pouze zabrnkaly na nervovou soustavu hrstky svých věrných fanoušků. Prohra s posledním celkem tabulky lze snad ještě pochopit, ale ubohý výkon a hlavně přístup většiny zúčastněných je opravdu na pováženou. Domácí příznivci se náramně bavili a těm hostujícím nezbylo nic jiného, než v místní putice sledovat boj našich tenistek ve finále Fed Cupu a netrpělivě čekat na závěrečný hvizd, který ukončil další fotbalovou frašku v podání Nebovid.

Hodnocení trenéra: Vystoupení našeho celku nelze hodnotit jinak, než jako jednu velkou fotbalovou ostudu Nebovid.

Sestava: Kubrycht (21 min. Vácha) - Tichýžlutá karta, M. Pluhař, Roček, Stehlíkžlutá karta- Vatlach (18 min. Honc), Skořepažlutá karta, Miška (45 min. Dvořák), Mikeš - Bláha, Zábraha

Hráč zápasu: Radek Roček

Rozhodčí: Jiří Novák

 

Autor:

—————

Zpět


Kontakt

SK Nebovidy


Nebovidy
28002