09.10.2011 12:48

Diskusní fórum - registrace

Vážení návštěvníci, dovolte abychom Vás informovali o změně v rámci diskusního fóra. Vzhledem k přetrvávajícímu spamování této diskuse ze strany anonymních přispěvatelů, jsme se rozhodli zpřístupnit toto fórum pouze registrovaným uživatelům. Doufáme tedy, že tato změna povede ke zkulturnění samotné diskuse a bude sloužit pouze těm, kteří chtějí přispět svým názorem k dění v nebovidském klubu.

S tímto krokem souvisí i samotná registrace jednotlivých uživatelů, která bude probíhat následujícím způsobem. Ti, kteří chtějí získat přístup do diskusního fóra, nechť zašlou svoji žádost na email sknebovidy@seznam.cz. Podmínkou pro získání přístupu je uvedení celého jména žadatele, s tím, že správce webu si vyhrazuje právo přístup v určitých případech neudělit. V některých případech lze přístup získat i na základě osobního kontaktu.

V rámci inovace diskusního fóra si správce webu taktéž vyhrazuje právo odebrat jakýkoliv příspěvek anonymního uživatele, nebo příspěvek s vulgárním obsahem. V případě přetrvávajících problémů, bude takovému uživateli přístup odebrán.

Závěrem bychom se rádi omluvili všem uživatelům za způsobené komplikace a doufáme, že tuto změnu uvítáte.

 

Autor: lch, pš

—————

Zpět


Kontakt

SK Nebovidy


Nebovidy
28002