22.07.2009 11:44

Fotbalisté již znají své soupeře pro příští sezónu

A mužstvo

Ve 3. třídě A, kterou hrají fotbalisté našeho A týmu došlo pro nadcházející sezónu hned ke třem změnám. Postupující Týnec nad Labem nahradí Starý Kolín, který se po roce stráveném v okresním přeboru vrací zpět do 3. třídy. Z nižších soutěží potom postupují k našemu celku Týnec nad Labem B (vítěz 4. třídy A) a Vrbová Lhota (vítěz 4. třídy C). Soutěž naopak opouštějí sestupující Tři Dvory B a Libodřice B, které byly přesunuty do 3. třídy B.

B mužstvo

Fotbalisté našeho B týmu se ve 4. třídě B v nadcházející sezóně již nepotkají s celkem Cerhenice, který postoupil do 3. třídy. Naopak narazí na jeho rezervu, tedy Cerhenice B, která byla založena právě před zahájením nové sezóny. Další změnou potom je zrušení celku Pašinka B a jeho nahrazení celkem Plaňany B, který byl přesunut do této soutěže ze 4. třídy C.

Starší přípravka

K největším změnám došlo v okresním přeboru starších přípravek. V této sezóně došlo ke spojení okresního přeboru A a okresního přeboru B do jediné soutěže. Naši nejmladší fotbalisté tak budou mít jedinečnou příležitost okusit během sezóny pořádnou porci zápasů a střetnout se s řadou nových celků. Oproti loňské sezóně tak narazí naše starší přípravka třeba na Konárovice, Český Brod, Radim, FK Kolín, Štítary, Pečky nebo Cerhenice.

 

Autor:

—————

Zpět


Kontakt

SK Nebovidy


Nebovidy
28002