02.05.2009 19:43

Hokejový výsledek přinesl vítězství B-týmu

Nebovidy B - Ratboř B 6:4 (2:1)

Hráčům našeho B-týmu se podařilo odčinit poslední nepovedené utkání, když v 19. kole 4. třídy B porazili na domácím hřišti aktuálně druhý celek tabulky. Utkání začalo velkou příležitostí domácích, ve které ale Pecka trefil z blízka pouze náruč hostujícího brankaře. Hosté zahrozili hned z následující akce, ale domácí brankař vyrazil střelu hostujícího hráče na roh. V 8 minutě střílel opět domácí Pecka, ale jeho technická střela skončila těsně nad břevnem hostující branky. V zápětí po chybě domácího brankaře musel na poslední chvíli hasit nastalou situaci až domácí obránce. Hosté pak na čas převzali otěže zápasu a domácí brankář musel předvést několik zákroků a jen díky němu byl stav zápasu stále bezbrankový. Ve 27 minutě zátáhl míč do vápna domácí Dvořák, ale po jeho přihrávce se nenašel nikdo, kdo by dokázal dopravit míč do opuštěné branky. 28 minuta přinesla první gól zápasu, to když domácí Matoušek technickou střelou překonal hostujícího brankaře. Ve 37 minutě však přišlo vyrovnání. Po domnělém autu chytil nepochopitelně domácí obránce míč do ruky a rozhodčímu nezbylo nic jiného než odpískat pokutový kop, který hosté bez problémů proměnili. Ve 43 minutě se ovšem pískala penalta i na opačné straně. Po pěkném sólu M. Pluhaře zatáhl za záchranou brzdu hostující hráč a sám faulovaný M. Pluhař nedal z pokutového kopu hostujícímu brankáři šanci. Těsně před koncem první půle mohl skórovat domácí Dvořák, ale hlavou trefil pouze břevno hostující branky.

Druhá půle přinesla gólovou smršť! Hned minutu po rozehrání zajistil dvougólový náskok domácím M. Pluhař, který po rohovém kopu vsítil hlavou svůj druhý gól v zápase. Ovšem za další minutu byl náskok domácích opět pouze jednogólový, to když hosté proměnili další pokutový kop. Do druhé půle nastoupil na straně domácích Miška, který prodal své zkušenosti ze zápasů A-týmu a v 51 minutě hlavou zvýšil náskok domácích. V 59 minutě se opět zblízka prosadil domácí Miška a zápas se zdál být rozhodnut. V další šanci střílel domácí Odl, ale hostující brankář jeho střelu z námahou zlikvidoval. V 66 minutě rozhodčí přehlédl jasnou penaltu po faulu na Odla a o chvíli později hosté snížili po sporném posouzení ofsajdové pozice, stav 5:3. O minutu později mohlo být hůř, když hostující útočník orazítkoval pouze tyč domácí branky. Hosté vycítili šanci na zvrat a začali opět přebírat otěže zápasu. V 82 minutě přišel zasloužený trest v podobě čtvrtého gólu hostů. Naštěstí minutu před koncem zápasu vstřelil gól domácí útočník Odl a dal tak zápasu konečnou podobu.

Sestava: Hejduk - Vatlach, Honc, Kotlář, Mullner - Pecka, M. Pluhař, Kořínek (45. Miška), Matoušek - Dvořák (76. J. Pluhař), Odl

Branky:  28 min. Jan Matoušek, 43 a 46 min Michal Pluhař, 51 a 59 min Roman Miška, 87 min Stanislav Odl

Hráč zápasu: Michal Pluhař

 

Autor:

—————

Zpět


Kontakt

SK Nebovidy


Nebovidy
28002