02.01.2012 15:39

Konec špatný, všechno špatné!

SK Nebovidy - FC Ovčáry 1:5 (1:2)

OvčáryAni poslední vystoupení našeho celku v rámci podzimní části soutěže nepřineslo žádnou výraznou změnu a Nebovidy tak zakončily podzim dalším debaklem. Soupeř přitom nevzbuzoval před samotným utkáním žádný respekt, neboť Ovčáry jsou z pohledu dlouhodobé bilance vítaným soupeřem, kterému se proti našemu celku vůbec nedaří. Nebovidy však poslední dobou soupeří spíše samy se sebou, čehož soupeř dokázal naplno využít. Již v 5 minutě šly Ovčáry do vedení, když po rohovém kopu nedal hlavou zakončující hráč soupeře našemu brankáři žádnou šanci a poprvé uklidil míč do sítě domácí branky. V 10 minutě poslal Roček přesný pas do vápna soupeře, Vrána potvrdil roli nejlepšího střelce domácího celku a hlavou srovnal skóre zápasu. Hosté si mohli vzít vedení zpět v 17 minutě, ale hlavičkový pokus po dalším rohovém kopu soupeře tentokrát nebyl přesný. Ve 35 minutě si narazil Vrána míč se Zábrahou a jeho zakončení jen těsně minulo hostující branku. O dvě minuty později musel zasahovat na druhé straně Vácha, který vyrazil střelecký pokus jednoho z hostujících hráčů. K odraženému míči se dostal další hráč soupeře a jeho zakončení přesně do šibenice by si zasloužilo nominaci na gól roku. V samotném závěru první půle popustil uzdu svých emocí, kdo jiný než domácí M. Pluhař a jen díky nepozornosti hlavního arbitra dohrávali domácí hráči v plném počtu. Nicméně ani hvizd ukončující první půli příliš nepomohl a při odchodu do kabin už nebylo zřejmé, zda se stále ještě jedná o fotbalový zápas, nebo rekonstrukci známého díla „Stínadla se bouří“. Tak, nebo tak, tento výstup stál domácího Mažňáka místo v sestavě a jeho spoluhráči se museli při pokusu vytáhnout ztracenou formu z klece obejít ve druhé půli bez svého vůdce.

Ovšem tento hlavolam ukázal se býti nad síly současného kádru a hostující celek ve zbytku zápasu doslova rozprášil všechny zbytky domácí tvrze. V 65 minutě ještě zachránilo domácí hráče břevno, ale o sedm minut později se mohli hosté opět radovat s dosažené branky a radost jim jistě nezkazil ani fakt, že branka padla po jasném ofsajdu zakončujícího hráče. Tři minuty na to padla další, tentokrát regulérní branka a bylo vymalováno. Domácí fotbalisté dohrávali zápas tradičně pouze z povinnosti a Ovčáry se i nadále bavily vlastním výkonem. Osm minut před koncem zápasu přidali hosté pátý hřebík na víko domácí rakve a podtrhli tak smuteční atmosféru spojenou s loučením se s podzimní částí fotbalové sezóny, na kterou bude jen málokterý fanoušek domácího celku v dobrém vzpomínat.

Hodnocení trenéra:

Sestava domácí: Vácha (45 min. Kosík) - Tichý, Stehlíkžlutá karta, Roček, Markup - Miška, Vrána (61 min. Vatlach), M. Pluhař (45 min. Mikeš), Trochta - J. Kovalczuk, Zábrahažlutá karta

Sestava hosté: Černý - Březina, Machan, Junek, Rosůlek - Brdičko, Kopecký, Machurka, Machán - Šulc, Chadraba

Branky: 10 min. Jaroslav Vrána - David Brdičko, Vít Chabrada, Vít Chabrada, Josef Machan, Matěj Machán

Hráč zápasu: Martin Trochta

Rozhodčí:

 

Autor:

—————

Zpět


Kontakt

SK Nebovidy


Nebovidy
28002