06.09.2010 18:31

Liblický masakr motorovou pilou

Liblice - SK Nebovidy 9:1 (5:0)

Jedině tak se dá nazvat vystoupení našeho celku v rámci třetího kola okresního přeboru. Domácí Liblice, stejně jako naše mužstvo nováček soutěže prokázaly, že výsledky z úvodních dvou kol rozhodně nejsou dílem náhody. To, že domácí fotbalisté budou favoritem tohoto utkání bylo dopředu zřejmé, ale takovýto výprask jistě nečekal ani ten největší pesimista. Již ve 2 minutě se protáhl středem hřiště domácí Škopek a ranou z uctivé vzdálenosti zahanbil nováčka v brance našeho celku. O tři minuty později zaskakoval na postu brankáře hostující M. Přibyl a jen díky němu se skóre neměnilo. Domácí hráči však svůj tlak neustále stupňovali a bylo jen otázkou času, kdy padne další branka. V 11 minutě prošel domácí Kovačka pohodlně středem obrany a zvýšil vedení Liblic. Naši fotbalisté se prakticky nedostali s míčem za polovinu hřiště a domácí hráči si vytvářeli jednu šanci za druhou. Liblice však dlouhou dobu nedokázaly proměnit ani ty nejvyloženější šance. Skóre se tak opět měnilo až ve 29 minutě, domácí Moravec si pohodlně došel s míčem od pomezní čáry až do vyložené střelecké pozice a přesnou střelou k pravé tyči nedal Mašínovi nejmenší šanci. Ve 34 minutě navíc hostující Honc zcela zbytečně zastavil únik jednoho z domácích útočníku a po červené kartě dostal náš tým ještě pod větší tlak. Do konce první půle přidali domácí hráči další dvě branky a naši fotbalisté byli v tu chvíli zralí na ručník. 

Druhá půle byla opět ve znamení tlaku domácích Liblic a dalšího gólového přísunu do naší branky. V 51 minutě poslal domácí Kovačka volný přímý kop nikterak přesně na naší branku, ale i tak mu to stačilo ke gólové radosti. Následně dal hlavní arbitr domácímu celku možnost zahrávat dva pokutové kopy a zakončující Vondrášek, následně ani Moravec se zakončením neměli nejmenší problém. V 71 minutě vstřelil devátou branku Liblic zakončující Vlk a domácí obecenstvo si po právu žádalo desítku. To se naštěstí nestalo i díky milosrdnému sudímu, který zápas zkrátil minimálně o deset minut a výrazně tak ušetřil trápení našich hráčů. V 83 minutě navíc daroval penaltu i našemu celku a ani zakončující J. Kovalczuk se ze značky pokutového kopu nemýlil a trochu tak pokazil domácím radost z čistého konta. To bylo z naši strany bohužel vše a je třeba si přiznat, že výsledné skóre je vzhledem k předvedené hře obou celků ještě poměrně milosrdné. Nezbývá tedy nic jiného, než na tento zápas co nejrychleji zapomenout a soustředit se na další důležité zápasy v boji o udržení.

Hodnocení trenéra: Utkání se mi hodnotí těžko, soupeř nás přehrával ve všech směrech. Zápas hraničil s ostudou.

Sestava domácí: Černý - Fott, Poula, Škopek (60. Vlk), Vondrášek - Bubník, Kovačka, Řípa, Sobotka (72. Břečka) - Moravec, Zich (70. Bázlik)

Sestava hosté: Mašín - Stehlík (45. Králžlutá karta), Honcčervená karta, M. Přibyl, Valterstein - A. Přibyl, Miška, Piontek (45. Pecka), Skořepa, J. Kovalczuk - M. Pluhařžlutá karta

Branky: 2 min. Petr Škopek, 11 min. Jiří Kovačka, 29 min. Aleš Moravec, 36 min. Aleš Moravec, 42 min. Martin Zich, 51 min. Jiří Kovačka, 58 min. Jan Vondrášek (penalta), 66 min. Aleš Moravec (penalta), 71 min. Jan Vlk - 83 min. Jan Kovalczuk (penalta)

Hráč zápasu: Adam Přibyl

Rozhodčí: Aleš Humpolák

 

Autor:

—————

Zpět


Kontakt

SK Nebovidy


Nebovidy
28002