07.03.2012 15:18

Nebovidy dostaly na úvod přípravy bůra

SK Nebovidy - Meteor Hradišťko I. 0:5 (0:2)

Hradišťko IÚvodní zápas zimní přípravy našemu celku vůbec nevyšel a to jak po výsledkové, tak i herní stránce. Nebovidy změřily své síly na neutrální půdě s Hradišťkem, které je aktuálně v tabulce až za naším mužstvem. O to víc je konečný výsledek alarmující. Začátek střetnutí přinesl vyrovnanou hru a šance na obou stranách. Jako první zahrozil náš soupeř, když už v první minutě jeden z jeho útočníků střílel z těsné blízkosti jen nad břevno naší branky. Ve 2 minutě se k odraženému míči dostal Zábraha a ranou zpoza vápna jen těsně minul soupeřovu branku. O dvě minuty později vyzkoušel Skořepa další ranou pozornost brankáře Hradišťka, který jeho střelu vyrazil pouze před sebe, ale dobíhající Pecka ve vyložené šanci branku přestřelil. V 6 minutě předvedl soupeř rychlý brejk, ale přesnou střelu k tyči fantasticky zlikvidoval brankář našeho celku. Ten se několikrát vyznamenal i v dalším průběhu utkání, ale v 17 minutě však byl i on krátký na zakončení z těsné blízkosti a útočník soupeře přesnou střelou k tyči poslal svůj celek do vedení. Hradišťko postupně získávalo územní převahu a ve 23 minutě po nedorozumění naší obrany vsítilo druhou branku utkání. Ve 29 minutě Roček svým přesným pasem vymazal soupeřovu obranu, ale zakončující J. Kovalczuk již nedokázal z velkého úhlu najít prostor soupeřovy branky. První půle tak nabídla zajímavou podívanou a zasloužené vedení našeho soupeře.

Druhé dějství pak bylo zcela v režii fotbalistů z Hradišťka. Ti předváděli rychlý kombinační fotbal, na který naše mužstvo nemohlo najít adekvátní odpověď. Pouhé dvě minuty po výkopu zachránila náš celek levá tyč. V 53 minutě pak předvedl prvotřídní minelu náhradník mezi třemi tyčemi a svou chybou doslova daroval třetí gól soupeři. Tomu již nezbylo nic jiného, než doklepnout míč do zcela odkryté branky. Poslední fotbalový okamžik večera nabídlo naše mužstvo svým příznivcům v 61 minutě, to když se sám na bránu řítil Bláha, ale brankáře soupeře nepřekonal. Stejně tak dopadl o chvíli později i zakončující Zábraha, jehož tvrdou střelu vytáhl brankář na roh. V 73 minutě zakroutil míč z volného přímého kopu přesně k tyči další hráč Hradišťka a bylo vymalováno. V samotném závěru zápasu využil soupeř další z řady svých brejků do naší nekoncentrované obrany a zkompletoval tak onoho potupného bůra. Našemu celku tedy úvodní zápas hrubě nevyšel a opět tak pouze potvrdil své ambice pro nadcházející jarní část aktuálně rozehrané sezóny.

Sestava: Urban (Kosík) - Tichý (Ryšánek), Skořepa, Roček, Procházka - Pecka (Vatlach), Zábraha (Hejduk), Miška, Rak - J. Kovalczuk, Bláha

Hráč zápasu: Radek Roček

 

Autor:

—————

Zpět


Kontakt

SK Nebovidy


Nebovidy
28002