15.11.2009 12:51

Nebovidy jako první dobyly Hradištko

Meteor Hradišťko I. - SK Nebovidy 0:3 (0:1)

V rámci posledního kola podzimní části 3. třídy A zavítali fotbalisté našeho celku do Hradištka. Hostující trenér musel před samotným zápasem řešit absenci dalších dvou hráčů základní sestavy a nemohl využít ani služeb dlouhodobě zraněných opor našeho celku. Jelikož ve stejný den hrálo i naše béčko, čítala lavička náhradníků hostujícího celku pouze jednoho hráče. Početné skupině hostujících fanoušků zatrnulo již ve 3 minutě zápasu, když po chybě M. Pluhaře domácí útočník ve vyložené šanci nastřelil pouze vybíhajícího Váchu. V 5 minutě centroval z pravé strany Roček a domácí brankář Vosejpka musel zasahovat před dobíhajícím Zelenkou. V 16 minutě musel opět zasahovat hostující Vácha a zlikvidovat tvrdou střelu domácího hráče. Domácí fotbalisté měli v této části utkání mírnou územní převahu a ve 24 minutě musel předvést další těžký zákrok hostující Vácha. Ve 39 minutě však přišla nejpohlednější akce našeho celku v prvním poločase. Roček se nejprve elegantně zbavil svého strážce a následně milimetrovým pasem našel zcela volného Schedera, který nadvakrát dopravil míč do sítě domácí branky. Ve 45 minutě však mohlo být srovnáno, domácí hráči ovšem v další vyložené šanci nastřelili pouze břevno hostující branky. Poslední zajímavostí první půle potom bylo 6 minut nastavených nad rámec normální hrací doby, což bylo zřejmě způsobeno technickou vadou časomíry hlavního arbitra.

Druhý poločas začal další velkou příležitostí domácího celku, ve 47 minutě ovšem pálil útočník Hradištka pouze do boční sítě naší branky. Ve 49 minutě zahrávali naši fotbalisté přímý volný kop a tvrdá střela M. Pluhaře skončila jen těsně nad domácí brankou. V 53 minutě utekl po levé straně hostující Scheder a před brankou našel zcela nepokrytého J. Kovalczuka, který domácímu celku názorně ukázal, jak proměnit vyloženou šanci a poslal náš celek do dvoubrankového trháku. V 62 minutě se pěkně uvolnil domácí hráč, ale jeho střelu opět zlikvidoval bravurním zákrokem hostující Vácha. Konec všech nadějí domácího celku na vyrovnání přišel v 65 minutě, když po faulu na M. Pluhaře uviděl domácí hráč červenou kartu a musel tak předčasně zamířit do kabin. V 68 minutě napřáhl z dálky Miška, ale jeho střela mířila vysoko nad. V 72 minutě utekl domácí obraně J. Kovalczuk a po zákroku brankáře vybojoval pro náš celek pokutový kop, který ovšem Zelenka neproměnil a dal tak možnost domácímu brankáři odčinit svoji předchozí chybu. V 77 minutě přišla velká chyba v rozehrávce domácí obrany, kterou vystihl hostující Zelenka a i on možností odčinit předchozí nezdar nepohrdl a definitivně rozhodl o konečném vítězství našeho celku. O minutu později mohl stejný hráč přidat další branku, ale jeho střela po brejku našeho celku skončila pouze na břevně domácí branky. Když ani dvě minuty před koncem zápasu nedokázali domácí fotbalisté proměnit svoji další tutovou šanci, skončilo utkání jednoznačným vítězstvím hostujícího celku. Naši fotbalisté tak zakončili podzimní část této sezóny tím nejlepším způsobem a nyní je čeká zasloužený odpočinek před dalšími těžkými zápasy v rámci jarní části soutěže.

Sestava: Vácha - Stehlík, Hamza, M. Pluhař, A. Přibyl - Ročekžlutá karta, J. Kovalczukžlutá karta, Miška, Scheder - Odl (66. Dvořák), Zelenkažlutá karta

Branky:  39 min. Martin Scheder, 53 min. Jan Kovalczuk, 77 min. Jiří Zelenka

Hráč zápasu: Milan Vácha

Rozhodčí: Luboš Vala

 

Autor:

—————

Zpět


Kontakt

SK Nebovidy


Nebovidy
28002