30.08.2010 19:20

Nebovidy nezvládly ani druhý domácí zápas

SK Nebovidy - SK Konárovice 0:2 (0:1)

Stejně jako v úvodním kole měli naši fotbalisté i ve druhém kole okresního přeboru výhodu domácího prostředí. Ani tentokrát však nedokázali tuto výhodu zúročit a opět ztratili všechny tři body. Již od samotného začátku utkání bylo patrné, že Konárovice jsou o poznání lehčím soupeřem než byly v úvodním kole Býchory. Zpočátku se hrál vyrovnaný fotbal s minimem šancí na obou stranách. O první rozruch se v 18 minutě postaral zakončující J. Pluhař, který sice po rohovém kopu dopravil míč do sítě soupeře, ale při zakončení si pomohl rukou za což byl po právu oceněn žlutou kartou. Ve 21 minutě domácí Scheder zcela netakticky fauloval soupeře ve středu hřiště a i on si mohl zblízka prohlédnou žlutý kartonek v rukou hlavního arbitra. Za pouhé čtyři minuty předvedl stejný hráč další zbytečný zákrok a hlavní arbitr poprvé, nikoliv však naposledy ukázal i druhou kartu ze své sbírky, tentokráte barvy červené. Soupeři však početní výhoda příliš nepomohla a i nadále se hrál vyrovnaný fotbal. Ve 27 minutě skončila střela hostujícího celku z volného přímého kopu jen vedle naší branky. O minutu později nás po brejku našeho soupeře zachránila pravá tyč. Ve 33 minutě se snažil hostující útočník přehodit vybíhajícího brankáře domácích, ale jeho pokus skončil vysoko nad naší brankou. Ve 37 minutě však vyrobila domácí obrana další hrubou chybu a opět inkasovala ze standardní situace. Konárovice sehrály pohlednou akci a po rohovém kopu zůstali uvnitř našeho pokutového území hned tři zcela osamocení hráči soupeře. Hostující Kahoun pak hlavou k tyči nedal domácímu brankáři nejmenší šanci. Závěr první půle přinesl další zkrat, tentokrát na straně našeho soupeře. Hostující Žídek musel za urážku hlavního rozhodčího předčasně do kabin a dal tak našemu celku ještě šanci na zvrat.

Druhý poločas však našemu celku vůbec nevyšel. Již po deseti vteřinách druhé půle mohl zápas rozhodnout hostující M. Černík, který však po samostatném úniku napálil míč pouze do tyče naší branky. Domácím hráčům chyběl pohyb a nakopávané míče na osamoceného útočníka byly již dopředu odsouzeny k nezdaru. Hosté kontrolovali hru a když byl v 78 minutě po dalším zákroku vyloučen domácí J. Pluhař zdálo se, že je definitivně rozhodnuto. Opak byl ale pravdou. V 80 minutě musel předvést dva těžké zákroky domácí brankář a hosté málem na svoji střeleckou nemohoucnost doplatili. V 82 minutě prodloužil volný přímý kop M. Přibyla hlavičkující Skořepa a hostující brankář reflexivně vytáhl jeho pokus na břevno. Tři minuty před koncem zápasu pak po rohovém kopu hlavičkoval M. Přibyl jen těsně nad břevno hostující branky. Branka nakonec přeci jen padla, ke smůle domácích fanoušků se ovšem radovali opět hráči našeho soupeře. Minutu před koncem zápasu nejprve zlikvidoval M. Pluhař vyloženou šanci hostujícího útočníka, ale zcela osamocený M. Černík uklidil odražený míč hlavou pohodlně do odkryté branky. Domácí fotbalisté tak ani na druhý pokus nedokázali doma bodovat a navíc ještě přišli o dva hráče základní sestavy.

Hodnocení trenéra: Utkání jsme chtěli vyhrát, ale to bychom museli dohrát v plném počtu hráčů na hřišti. Zatím nám chybí fotbalová kvalita. Kluci bojují, ale to je zatím málo. Nikdy se nevyjadřuji k rozhodčímu, ale dnes udělám vyjímku. Rozhodčí silně ovlivnil utkání druhým vyloučením J. Pluhaře, kdy nám vzal šanci v utkání bodovat. Tento rozhodčí by neměl utkání v okresu vůbec řídit. Kluky musím pochválit za bojovnost.

Sestava domácí: M. Pluhař - A. Přibyl, M. Přibyl, Honc, Schederčervená karta- Pecka (54. Odl), Miška, Skořepažlutá karta, J. Kovalczuk (61. Valterstein) - J. Pluhařčervená karta, Král (64. Piontek)

Sestava hosté: Svoboda - R. Černík, P. Pokorný, Vokoun - Lačný (89. Šanada), Kahoun, Jandák (46. Kukal), Plachý - M. Černík, Žídekčervená karta, R. Pokorný

Branky: 37 min. Lukáš Kahoun, 89 min. Miloš Černík

Hráč zápasu: Matěj Přibyl

Rozhodčí: Martin Vosejpka

 

Autor:

—————

Zpět


Kontakt

SK Nebovidy


Nebovidy
28002