15.11.2010 15:40

Nebovidy opět nadělovaly, tentokrát to bodově odnesly Tři Dvory

Tři Dvory - SK Nebovidy 2:1 (2:1)

Tři DvoryPoslední zápas podzimní časti okresního přeboru svedl dohromady dvě mužstva ze samotného konce tabulky. Zatímco domácí hráči působili dojmem, že by chtěli nepodařenou část sezóny zakončit ziskem tří bodů, naše mužstvo působilo spíše dojmem splnit povinnost a dohrát i poslední zápas podzimu. Tomu odpovídala i základní sestava našeho celku, která měla k ideálu opět poměrně hodně daleko. Na druhou stranu můžeme být rádi, že se nám vůbec podařilo sehnat jedenáct hráčů, kteří měli zájem připsat si na své konto další porážku. Hned na úvod zápasu se podařilo našemu celku domácí hráče dokonale zaskočit. Již ve 4 minutě se ve vápně uvolnil hostující Dvořák a pasem na zadní tyč vybídl ke skórování zakončujícího J. Kovalczuka, který už jen doklepl míč do zcela odkryté branky domácího celku. To bylo bohužel z naší strany prakticky vše, zbytek zápasu už další vážnější šanci našeho celku nenabídl. Domácí hráči se z inkasované branky rychle otřepali a již v 7 minutě mohlo být srovnáno. Rána domácího hráče po rohovém kopu však skončila na břevně naší branky. V 11 minutě se podařilo našemu celku vstřelit druhou branku utkání, přesto se radovali domácí hráči. Centr z volného přímého kopu uklidil hlavou do vlastní branky hostující M. Pluhař a začínalo se znovu od nuly. Domácím v první půli pomohl i silný vítr, který znamenal, že každá střela na naší branku byla velmi nebezpečná. V 15 minutě mohl přidat další vlastní branku zasahující M. Přibyl, naštěstí jeho odkop skončil jen těsně vedle tyče naší branky. Z následného rohu mířil zakončující hráč domácího celku hlavou opět jen těsně vedle brankové konstrukce. O chvíli později skončil další hlavičkový pokus domácích hráčů opět nad naší brankou. Ve 27 minutě musel hostující Vácha likvidovat další nebezpečný pokus našeho soupeře. Dvě minuty poté při nás stálo i štěstí, když Vácha opět na poslední chvíli zasáhl a podržel tak náš celek ve hře. Ve 35 minutě přišel přesný pas za naší obranu, domácí Skohoutil přehodil vybíhajícího Váchu a poslal Tři Dvory do vedení. O chvíli později to mohlo být už o dvě branky, ale domácí útočník nedotáhl svoje sólo do zdárného konce. Ve 40 minutě zahodili domácí fotbalisté další vyloženou šanci a když se neujal ani hlavičkový pokus v nastaveném čase první půle odcházelo se do kabin za těsného vedení domácího mužstva.

Druhá půle nabídla opačný scénář, kdy povětrnostní podmínky tentokrát pomohli našemu celku. Ovšem územní převahu naši fotbalisté nedokázali zužitkovat, a co víc, prakticky ani nevystřelili na branku soupeře. Ve 49 minutě skončil další střelecký pokus domácího celku jen těsně vedle hostující branky. V 53 minutě sehráli domácí hráči ze standardní situace nacvičený signál a Vácha měl opět plné ruce práce. O pět minut později přišla jediná šance našeho mužstva ve druhé půli, ale střela zakončujícího Hamzi pouze orazítkovala břevno domácí branky. Deset minut před koncem zápasu ještě zkoušel štěstí zakončující A. Přibyl, ale jeho pokus skončil pouze vedle pravé tyče domácí svatyně. Soupeř pod tíhou důležitosti utkání dohrával zbytek zápasu pravidelným kouskováním hry a míč byl tak častěji k vidění v kůlnách okolních usedlostí, než na hřišti, kde se mezitím povalovali zranění hráči našeho soupeře. To s povděkem kvitovali fanoušci domácího celku, ovšem jejich nadšení rozhodně nesdílela okolní drůbež, které na konečném výsledku zas až tolik nezáleželo a svým hlasitým projevem to dávala patřičně najevo. Zápas tak skončil vítězstvím domácích, kteří si ho ani ne tak fotbalovým projevem, ale spíše bojovností a touhou po zisku bodů právem zasloužili. Naši hráči tak ani v posledním utkání podzimní části okresního přeboru nezklamali a připravili tak svému soupeři předčasnou nadílku plnou okresních bodů, které se můžou domácím hodit v boji o záchranu v jarní části soutěže.

Hodnocení trenéra:

Sestava domácí: Řehák - Malý, Dohanič, Kukal, Doležal - Stempák (60. Kubera), Sýkora (75. Novák), Skohoutil, Bašista - Pokorný, Kváča

Sestava hosté: Vácha - A. Přibyl, M. Přibyl, M. Pluhařžlutá karta, Král - Pecka, Vorlíček, J. Kovalczuk, Hamza - J. Pluhařžlutá karta, Dvořák (74. Trochta)

Branky: 11 min. Michal Pluhař vlastní gól, 35 min. Skohoutil - 4 min. Jan Kovalczuk

Hráč zápasu: Josef Král

Rozhodčí: Ondřej Bekešský

 

Autor:

—————

Zpět


Kontakt

SK Nebovidy


Nebovidy
28002