31.10.2009 20:42

Nebovidy poprvé padly, aneb každá série jednou končí

SK Krakovany - SK Nebovidy 3:1 (1:0)

V rámci jedenáctého kola 3. třídy A zavítali naši fotbalisté do Krakovan. V první šanci utkání se ocitl hostující Miška, který nejprve vystihl rozehrávku domácího celku a poté střílel z poměrně velké dálky jen těsně nad domácí branku. V 5 minutě si narazil hostující A. Přibyl míč s Miškou, ale ani jeho střela se mezi tři tyče nevešla. O minutu později zahrozili domácí fotbalisté a Vácha měl plné ruce práce s umístěnou střelou jednoho z domácích hráčů. Ve 13 minutě odvracel hostující M. Pluhař balón směřující do opuštěné branky a po kontaktu s jeho rukou se pískala penalta. Rozhodčí tento zákrok ocenil pouze žlutou kartou a domácí navíc nařízený pokutový kop neproměnili, když jeho exekutor nastřelil pouze břevno hostující branky. V 19 minutě se pěkně uvolnil hostující Roček, ale jeho střela skončila opět pouze těsně vedle tyče domácí branky. Ve 24 minutě málem překonal domácího brankáře Floka opět hostující Roček, ale jeho střela z přímého volného kopu skončila pouze rohovým kopem ve prospěch našeho celku. První branka utkání přišla ve 33 minutě, domácí fotbalisté nakopli balón před naši branku a ten po teči jednoho z našich obránců skončil až za zády bezmocného Váchy. Zbytek prvního poločasu jednoznačně opanovali hráči domácího celku, našim fotbalistům chyběla zejména rychlost a přesná přihrávka. Ve 39 minutě skončila střela domácího hráče jen těsně nad naší brankou a zbytek první půle již další šanci nepřinesl.

Stejně tak, jak skončil první poločas začal i ten druhý. Domácí i nadále jasně přehrávali naše mužstvo a již po 5 minutách to bylo o dvě branky. Tento moment, jakoby probral naše hráče. Ti asi pochopili, že domácí se sami neporazí a postupně se začal hrát, alespoň trochu vyrovnaný fotbal. Rozhodčí nejprve přehlédl penaltový zákrok na unikajícího Skořepu, který ovšem kompenzoval o chvíli později po zákroku, který rozhodně penaltový nebyl. Míč si postavil střídající Piontek a s velkou dávkou štěstí vrátil naše mužstvo do hry. Domácí však za pouhé dvě minuty proměnili svůj brejk do rozhozené obrany a bylo to opět o dvě branky. V 79 minutě našel hostující Odl před zcela odkrytou domácí brankou M. Přibyla, který ač obránce trestuhodně tuto šanci neproměnil. V další vyložené šanci se po centru Ročka ocitl hostující Scheder, ale ani on 5 minut před koncem zápasu branku nedal. Tři minuty před koncem zahodili vyloženou šanci také fotbalisté Krakovan, a tak utkání skončilo vítězstvím domácího celku. Po sérii deseti výher v řadě tak přišla první podzimní porážka našeho mužstva, která je ovšem na základě předvedené hry obou celků zcela zasloužená. Nezbývá než se poučit z vlastních chyb a přenést tyto poznatky do dalších zápasů.

Sestava: Vácha - Stehlíkžlutá karta, M. Pluhařžlutá karta(68. Piontek), M. Přibyl, A. Přibyl - Roček, Miška, Skořepa, Scheder - Odl, J. Kovalczuk

Branky:  74 min. Zdeněk Piontek (penalta)

Hráč zápasu: Matěj Přibyl

Rozhodčí: Václav Horáček

 

Autor:

—————

Zpět


Kontakt

SK Nebovidy


Nebovidy
28002