16.05.2010 21:17

Nebovidy potvrdily roli favorita

Sokol Radovesnice II - SK Nebovidy 0:4 (0:2)

Zajímavý souboj nabídlo utkání celků z rozdílných pólů tabulky. Domácí Radovesnice II nebyly v zápase horším celkem, ale opět doplatily na svoji neschopnost vstřelit branku. Úvod utkání odehráli naši fotbalisté v početní nevýhodě, pozdě příchozí Zelenka však v průběhu zápasu svůj prohřešek dostatečně napravil. V první šanci utkání se v 9 minutě ocitli domácí hráči, ale jejich zakončení postrádalo přesnost. Ve 12 minutě proskočil skrz naši obranu výkop domácího brankáře a unikající útočník zazdil asi největší šanci Radovesnic v celém zápase. Naši fotbalisté se do první vážnější šance probojovali v 15 minutě, ale unikající Zelenka na centr J. Pluhaře nedosáhl. Ve 20 minutě poslal Miška pas na J. Pluhaře, ten uplatnil důraz v souboji s domácím brankářem a poslal náš celek do vedení. O dvě minuty později přišel další závar před naší brankou, ale zakončení domácího hráče mířilo opět pouze mimo tři tyče naší svatyně. Ve 24 minutě poslal Honc do šance Zelenku a domácí gólman předvedl další nejistý zákrok. Ve 26 minutě vypíchl míč domácímu obránci Pecka a jeho střela podruhé rozvlnila síť branky Radovesnic. Ve 32 minutě zahrávali domácí fotbalisté volný přímý kop, ale ani další závar před naší brankou ke gólu nevedl. Ve 41 minutě využil dalšího zaváhání obránce Radovesnic J. Pluhař, ale jeho sólový únik mu včasným vyběhnutím zmařil domácí brankář. Dvě minuty před koncem první půle vyvezl míč středem hřiště Král, ale i jeho pas na nabíhajícího Mišku domácí brankář včas přečetl. Přesto odcházeli do kabin spokojenější hráči našeho celku.

Jakékoliv myšlenky domácích na zdramatizování zápasu pohřbil již po třech minutách druhé půle Zelenka. Přesný pas Honce za domácí obranu poslal Zelenka podél vybíhajícího brankáře po třetí v utkání do branky Radovesnic a bylo prakticky po zápase. V 54 minutě přišel nevybíravý zákrok domácího kapitána na ležícího Pecku, který zbytečně rozproudil emoce na obou stranách. V 57 minutě skončil další střelecký pokus našeho soupeře jen těsně nad břevnem naší branky. O minutu později vybojoval u rohového praporku ztracený míč Zelenka a jeho přihrávku proměnil v další branku našeho celku zakončující J. Pluhař. V 59 minutě využil dalšího zaváhání domácí obrany A. Přibyl, ale jeho pas na zadní tyč nedokázal zkrotit zakončující J. Pluhař. V 63 minutě zahrávali Radovesnice rohový kop a následnou dorážku jednoho z domácích hráčů musel likvidovat Vácha. O tři minuty později nás po další střele domácího celku zachránila levá tyč. V 67 minutě vyzkoušel z dálky pozornost domácího brankáře střídající Hamza. V 71 minutě po dalším zmatku uvnitř našeho pokutového území zastoupil překonaného Váchu M. Přibyl. V 77 minutě přišla pohledná akce domácího celku, ale ani tentokrát nemusel Vácha zasahovat. Šest minut před koncem zápasu našel Pecka v pokutovém území Radovesnic J. Pluhaře, ale ten z otočky trefil pouze břevno domácí branky. V 87 minutě utekl po pravé straně J. Pluhař a na druhé tyči našel zcela osamoceného Hamzu, který však ze dvou metrů přestřelil úplně odkrytou branku domácího celku. V nastaveném čase ještě střílel Roček z volného přímého kopu pouze nad a o chvíli později hlavní arbitr definitivně ukončil zápas a potvrdil tak naše vítězství. Naši fotbalisté tak zvládli další těžký duel na výbornou a učinili tak výrazný krok v cestě za postupem do okresního přeboru. 

Sestava: Vácha - Stehlíkžlutá karta, M. Přibyl, A. Přibyl, Král (81. Ryšánek) - Pecka, Honcžlutá karta, Miška, Ročekžlutá karta - Zelenka (65. Hamza), J. Pluhař

Branky: 20 min. Jiří Pluhař, 26 min. Jiří Pecka, 48 min. Jiří Zelenka, 58 min. Jiří Pluhař

Hráč zápasu: Jiří Pecka

Rozhodčí: Zdeněk Grund

 

Autor:

—————

Zpět


Kontakt

SK Nebovidy


Nebovidy
28002