13.09.2009 22:08

Nebovidy smetly Pašinku a vrátily se do čela tabulky

SK Nebovidy - Sokol Pašinka 7:1 (3:0)

Fotbalisté našeho A-týmu přivítali v rámci čtvrtého kola 3. třídy A na domácí půdě Pašinku. Již ve 3 minutě se dostal do šance Skořepa, ale jeho střela se mezi tři tyče nevešla. V 5 minutě zahrávali domácí fotbalisté přímý volný kop, J. Pluhař našel před bránou zcela nekrytého Odla, ale ten ve vyložené šanci na balón nedosáhl. Domácí byli i nadále aktivní a v 10 minutě se dočkali prvního gólu, Roček našel pěkným centrem J. Pluhaře a ten hlavou přehodil vybíhajícího brankáře hostí. Ve 13 minutě se stejný hráč ocitl v další slibné šanci, ale tentokrát nemířil přesně. Z protiútoku poprvé zahrozili i fotbalisté hostujícího celku, ale Vácha nás reflexivním zákrokem podržel. O minutu později to opět vřelo v pokutovém území Pašinky, nejprve střílel Miška a jeho sraženou střelu nedokázal v ideální pozici uklidit do branky Odl. V další vyložené šanci se ocitl v 18 minutě J. Kovalczuk, ale jeho střelu zlikvidoval hostující obránce na brankové čáře. V téže minutě centroval z levé strany V. Kovalczuk a jeho centr k překvapení všech skončil až v síti hostující branky. Pašinka i nadále nestačila tempu našich hráčů a bylo jen otázkou času kdy padne další gól. Ve 25 minutě protáhl hostujícího gólmana hlavou J. Pluhař. Ve 35 minutě pak hosté z ojedinělé šance orazítkovali břevno naší branky. O dvě minuty později našel Roček dalším pěkným pasem zcela volného J. Kovalczuka a ten střelou do protipohybu nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci. V zápětí se do další vyložené šance dostal Odl, ale opět mu štěstí nepřálo a jeho střela skončila jen těsně vedle tyče. Ve 38 minutě zahrávali domácí rohový kop, M. Pluhař našel chytrou přihrávkou volného J. Kovalczuka, ale jeho střelu k tyči zázračně zlikvidoval hostující brankář. Před koncem první půle vyzkoušel ještě pozornost brankáře Pašinky Roček. Hostující gólman pak vyrobil fatální hrubku, když z výkopu trefil před sebou stojícího Odla, ale ten možná zaskočen nabídnutou šancí netrefil zcela odkrytou branku. V samotném závěru pak zlikvidoval přímý volný kop hostí domácí Vácha.

Druhá půle byla opět zcela v režii našeho celku. Ve 49 minutě nejprve nebezpečně hlavičkoval po rohovém kopu Odl a vzápětí ve slibné šanci J. Pluhař nemířil přesně. V 53 minutě opět čaroval hostující gólman, když reflexivně zlikvidoval pěknou hlavičku domácího Mišky. O minutu později si poradil i se střelou Skořepy z volného přímého kopu. Z následného rohu pak nebezpečně hlavičkoval domácí M. Pluhař, ale hostující obránce opět u tyče zastoupil svého brankáře. Pašinka se takřka do zakončení nedostávala, za zmínku snad stojí střela ze 61 minuty, která však mířila vysoko nad. V 64 minutě protáhl z volného přímého kopu hostujícího brankáře domácí J. Pluhař a v zápětí další střelou Skořepa. Když už to vypadalo, že se naši fotbalisté nedokáží prosadit strhla se doslova gólová smršť. V 72 minutě našel Odl zcela volného J. Pluhaře a tomu jen stačilo doklepnou míč do odkryté branky. V 74 minutě se pak dočkali i fotbalisté hostujícího celku, z ojedinělé akce padl gól do naší sítě, Vácha nejprve vyrazil střelu jednoho z hostujících hráčů a zcela nepokrytý spoluhráč dorazil míč do odkryté branky. To ovšem naše fotbalisty nikterak nezlomilo a odpověď přišla o dvě minuty později, Roček našel na druhé tyči nepokrytého A. Přibyla a ten už jen mohl oslavit další branku v síti Pašinky. V 78 minutě přišel nádherný pas za obranu hostí, J. Pluhař ukázal svoji rychlost a s přehledem završil svůj hattrick. V 84 minutě pak našel domácí Roček nabíhajícího A. Přibyla, ten obstřelil vybíhajícího brankáře a odraženou střelu od tyče uklidil do sítě střídající Dvořák. V poslední šanci utkání se po přihrávce střídajícího Hamzy ocitl J. Kovalczuk, ale skóre zápasu už se nezměnilo. Naši fotbalisté předvedli výborný výkon a po zásluze deklasovali hostující celek. Nebýt komického vystoupení hostujícího trenéra, který coby pomezní rozhodčí držel praporek prakticky celé utkání nad hlavou, mohlo být skóre pro jeho svěřence ještě výrazně horší.

Sestava: Vácha - A. Přibyl, M. Pluhařžlutá karta, M. Přibyl, V. Kovalczuk - Roček, Miška, Skořepažlutá karta,
J. Kovalczuk - Odl (72. Dvořák), J. Pluhař (84. Hamza)

Branky:  10 min. Jiří Pluhař, 18 min. Vladimír Kovalczuk, 37 min. Jan Kovalczuk, 72 min. Jiří Pluhař, 76 min. Adam Přibyl, 78 min. Jiří Pluhař, 84 min. Josef Dvořák

Hráč zápasu: Jiří Pluhař

Rozhodčí: Aleš Humpolák

 

Autor:

—————

Zpět


Kontakt

SK Nebovidy


Nebovidy
28002