14.06.2009 22:27

Nebovidy vezou tři body, aneb Veletov podruhé doma na kolenou!

VeletovNebovidy 4:5 (2:4)

V nedělním slunečném odpoledni na sebe narazily dva týmy bojující o přední příčky tabulky. Naši fotbalisté vlétli do zápasu ve velkém stylu, domácí fanoušci se ještě ani nestačili usadit a jejich fotbalisté už prohrávali o tři branky! V 10 minutě si zaběhl za obranu hostující Skořepa a brankář musel poprvé lovit míč ze své sítě. Ve 14 minutě se u rohového praporku pěkně uvolnil M. Pluhař a našel před bránou Skořepu, který hlavou zvýšil náskok našeho celku. O minutu později se prohnal kolem domácího stopera hostující Odl a domácí brankář byl opět bez šance. Domácí poprvé zahrozili v 18 minutě, ale střela jednoho z jejich útočníků šla pouze do boční sítě naší branky. Ve 27 minutě se bravurně uvolnil hostující Odl, nejprve obešel dva hráče a následně obstřelil vybíhajícího brankáře. Domácí fotbalisté byli v tu chvíli zralí na ručník, ovšem naši hráči si zápas sami zkomplikovali. Ve 31 minutě mohl náš náskok zvýšit Pospíšil, ale po pěkném pasu od Odla mířil pouze nad břevno domácí branky. Ve 33 minutě jsme ovšem darovali domácím hráčům pokutový kop, brankář Vácha chybně rozehrál a Skořepovi nezbývalo nic jiného, než faulovat jednoho z domácích fotbalistů. Veletov penaltu proměnil a snížil stav na 1:4. Ve 38 minutě musel znovu zasahovat hostující brankář a vytlačit prudkou střelu domácích na roh. Z následného rohového kopu hlavičkoval zcela osamocený hráč domácích a Vácha jen se štěstím udržel míč před brankovou čarou. Veletovu se ovšem podařilo ještě do přestávky snížit rozdíl pouze na dvě branky, ve 40 minutě se podařilo hlavou přehodit jednomu z domácích hráčů vybíhajícího Váchu a do kabin se tak odcházelo za stavu 2:4.

Druhá půle přinesla velký nápor domácích fotbalistů. Ovšem už dvě minuty po zahájení druhého poločasu mohl zvýšit náskok našeho celku Roček, jenže nemířil přesně. V 63 minutě musel zatáhnout za záchranou brzdu hostující A. Přibyl a domácí zahrávali po druhé v zápase pokutový kop. Stejný hráč, podobné zakončení a z poklidného zápasu bylo rázem drama. Domácí se hnali za vyrovnáním a naši hráči se stáhli hluboko na svojí polovinu hřiště. Ke konci zápasu však postupně docházely síly i domácím hráčům. V 81 minutě se pokoušel završit hattrick hostující Skořepa, ale jeho střelu vytáhl domácí brankář na roh. Z následného rohového kopu pak nebezpečně hlavičkoval M. Pluhař. V 83 minutě vyrobil hrubku i brankář domácích, když namazal hostujícímu Ročkovi. Ten se neukvapil a chytrou přihrávkou našel zcela nekrytého Odla, který střelou do prázdné brány završil hattrick! Vše nasvědčovalo tomu, že o vítězi zápasu je již rozhodnuto. Jenže prakticky po rozehrání se ocitl zcela sám před naší brankou zapomenutý hráč a dal tak domácím ještě šanci na vyrovnání. Místo vyrovnání však přišlo vyloučení na obou stranách. V 87 minutě rozhodčí příliš otálel s odpískáním faulu, což nakonec vyústilo ve vzájemnou potyčkou hráčů obou mužstev. Hostující Scheder uviděl stejně jako jeden z hráčů domácích červenou kartu a musel tak předčasně do kabin. Naši fotbalisté si už ve zbytku zápasu vedení pohlídali a vezou si tak cenné tři body ze hřiště soupeře.

Sestava: Vácha - Stehlík, Mašín (71. Gráf), M. Přibyl, A. Přibyl - M. Pluhař, Skořepa, Pospíšil,  Scheder - Roček, Odl

Branky:  10 min. Petr Skořepa, 14 min. Petr Skořepa, 15 min. Stanislav Odl, 27 min. Stanislav Odl, 83 min. Stanislav Odl

Karty:  červená karta 87 min. Martin Scheder

Hráč zápasu: Stanislav Odl

 

Autor:

—————

Zpět


Kontakt

SK Nebovidy


Nebovidy
28002