26.06.2011 15:27

Ranec na konec!

SK Nebovidy - Tři Dvory 0:7 (0:4)

Tři DvoryPoslední vystoupení našeho celku v rámci okresního přeboru nikterak nevystoupilo z šedi posledních dní a loučení s touto soutěží bylo doslova stylové. Hostující celek se zřejmě ani nestačil divit, co že ho to doprovází na cestě do 3. třídy. Zápas připomínající hru kočky s myší, jejíž motorika je navíc značně omezena zbytky promile po probděné noci, opět bavil pouze fanoušky našeho soupeře. Výkon, potažmo i výsledek je alarmující zejména ke skutečnosti, že domácí po dlouhé době nastoupili takřka v kompletní sestavě. Tři Dvory od úvodních minut přikovaly naše mužstvo do hluboké defenzívy, která navíc opět působila doslova tragickým dojmem. Paradoxně úvodní šanci zápasu měli naši fotbalisté. Ve 3 minutě zatáhl míč středem hřiště Roček. Následnou přihrávkou uvolnil Krále, který si však míč v rozhodující okamžik až příliš ukopl a hostující brankář následně jeho střelecký pokus zlikvidoval. To bylo ovšem z naší strany prakticky vše a otěže zápasu nekompromisně převzal náš soupeř. V 6 minutě sehráli hosté první pohlednou kombinaci a zcela osamocený hráč div že tvrdou ranou nepřerazil pravou tyč naší branky. O minutu později si zaběhl další hráč soupeře za naší obranu, položil si domácího brankáře, ale z těžkého úhlu již nedokázal nic vymyslet. V 19 minutě si domácí Miška narazil míč s Jiřím Pluhařem, ale jeho technické zakončení skončilo pouze nad brankou hostujícího celku. Ve 23 minutě se řítil další hráč soupeře zcela sám na naší branku, ale domácí brankář ho takřka hokejovým způsobem vychytal a zlikvidoval tak další tutovou šanci hostí. Ve 27 minutě zcela nesmyslně fauloval domácí Dvořák hostujícího hráče v pokutovém území a Tři Dvory dostaly výhodu pokutového kopu. Hostujícího Sýkoru sice nejprve vychytal domácí brankář, ale na následnou dorážku už byl krátký a Tři Dvory se konečně dostaly do zaslouženého vedení. O tři minuty později opět zaspala naše obrana a domácí brankář musel včasným vyběhnutím hasit další velkou příležitost soupeře. Z následného rohu ovšem vsítil druhou branku hostí zakončující Kubera. Ve 34 minutě nejprve vyzkoušel domácí Jiří Pluhař pozornost hostujícího Špinky, aby pak z následného brejku soupeře mohl Kubera vsítit svou druhou branku v zápase. Ve 37 minutě vyslal do šance Hejduk unikajícího Dvořáka, jehož křížné zakončení jen těsně minulo levou tyč hostující branky. Ve 40 minutě poslal centr do šestnáctky soupeře Jiří Pluhař, ale zakončující Pecka mířil hlavou mimo tři tyče soupeřovi svatyně. O minutu později zahodily Tři Dvory další vyloženou šanci ke skórování. V nastaveném čase první půle pak přišel další brejk soupeře a Lapšanský nekompromisně zatloukl míč do sítě.

Kdo si myslel, že se snad naši hráči a hlavně trenér poučí z první půle a druhé dějství dohrají alespoň ve snaze neinkasovat další branky, hluboce se mýlil. Tři Dvory i nadále kontrolovaly hru a skóre plynule narůstalo. V 50 minutě se nejprve ve snaze o zakončení srazili dva domácí hráči, aby si následně hostující brankář krkolomným odkopem málem vsítil vlastní gól. Z následného rohu měl asi největší příležitost ke skórování domácí Hejduk, který však hlavou v ideální pozici trefil pouze prostor, kde stál připravený Špinka. V 53 minutě opět dokonalou souhrou rozebraly Tři Dvory naší obranu, ale zakončení až příliš na efekt zlikvidoval domácí brankář. O minutu později unikl další hráč soupeře po pravé straně, jeho zakončení ještě dokázal domácí brankář zlikvidovat, aby pak následně doklepl míč do zcela odkryté branky hostující Doležal. V 57 minutě prověřil hostujícího brankáře střelou z volného přímého kopu zakončující Dvořák. V zápětí na druhé straně mířil k tyči zakončující hráč soupeře, ale domácí brankář jeho pokus chytil. V 71 minutě si hostující Kubera doslova pohrál s naší obranou a poslal míč do prázdné branky. Na brankové čáře ještě stačil zasáhnou dobíhající Hovorka, ovšem trefil pouze pletoucího se Ryšánka, který pohřbil jeho snahu a dopravil míč pošesté do naší branky. V 72 minutě vyzkoušel hostujícího Špinku zakončující Roček, který ovšem stejně jako o chvíli později zakončující Jiří Pluhař na svého protivníka nevyzrál. V 77 minutě hostující Bašista využil dalšího zaváhání naší obrany a střelou k tyči dal skóre zápasu jeho konečnou podobu. Tři minuty před koncem zápasu přeci jen vytasila své drápky i do té doby takřka neškodná myš, ovšem v podobě, která si snad ani nezaslouží hlubší komentář. Nechutná scénka, která uzavřela toto utkání opět pouze vystihla frustraci domácích hráčů, kteří se místo fotbalového výkonu uchylují k praktikám, které opět vrhají pouze černý stín na celý nebovidský fotbal. Závěrečný hvizd pak přinesl dlouho očekávané vysvobození pro všechny domácí činovníky, kteří tak mají za sebou epizodu okresní přebor, která však měla vskutku jepičí život a nadělala více škody než užitku.

Hodnocení trenéra:

Sestava domácí: Kukalčervená karta- Hovorka, Skořepa, Roček, Scheder - Peckažlutá karta, Ryšánek, Miška, Dvořákžlutá karta(74. Vatlach) - Král (11. Hejduk (64. Jan Pluhař)), Jiří Pluhař

Sestava hosté: Špinka - Malý, Dohanič, Sýkora, Doležal - Skohoutil, Svoboda (46. Bašista), Lapšanský, Stempák - Kubera, Pokorný (50. Kukal)

Branky: 27 min. Dušan Sýkora (penalta), 30 min. Kamil Kubera, 34 min. Kamil Kubera, 45 min. Lapšanský, 54 min. Ladislav Doležal, 71 min. Oldřich Ryšánek vlastní gól, 77 min. Ondřej Bašista

Hráč zápasu: Jiří Hovorka

Rozhodčí: Pavel Hlavička

 

Autor:

—————

Zpět


Kontakt

SK Nebovidy


Nebovidy
28002