10.10.2009 18:13

Rezerva bere bod po remíze s Křečhoří

SK Nebovidy B - Křečhoř 1:1 (1:1)

Naše béčko přivítalo v rámci osmého kola 4. třídy B na domácí půdě Křečhoř. Jako první zahrozili domácí fotbalisté, ale střela Honce v 7 minutě mířila mimo tři tyče hostující branky. V 10 minutě našel Piontek pěkným pasem za hostující obranou zcela osamoceného Dvořáka, ale ten v samostatném úniku selhal. První střela hostujícího celku skončila v 15 minutě na tyči domácí branky. O pět minut později zaspal na brankové čáře domácí gólman a Křečhoř šla do vedení. Ve 24 minutě napravil Hejduk předchozí zaváhání a tentokrát náš celek podržel od další inkasované branky. Ve 30 minutě byl ve vápně hostujícího celku faulován Mullner a následný pokutový kop bez problému proměnil Honc. Ve 42 minutě opět čaroval Hejduk, když zlikvidoval samostatný únik hostujícího útočníka. V téže minutě mohl poslat do vedení domácí celek Mullner, ale v pádu přestřelil hostující branku. Poslední šanci prvního poločasu zahodil po přihrávce Piontka domácí Trochta.

Začátek druhého poločasu patřil našemu celku. Ve 48 minutě našel střídající Scheder ve slibné pozici Trochtu, ale ten mířil nad. V 55 minutě našel opět Scheder svoji přihrávkou Piontka, ale ani jeho střela se mezi tři tyče nevešla. Závěr zápasu naopak patřil hostujícímu celku a domácí brankář nás několika těžkými zákroky podržel. Samotný zápas příliš fotbalové krásy nepřinesl a konečná remíza je na základě předvedené hry spravedlivou odměnou pro obě mužstva.

Sestava: Hejduk - Vatlach, Trochta, Gráf, Drábek - Král, Piontek (77. J. Pluhař), Honc (45. Kozelka), Ryšánekžlutá karta- Mullner, Dvořák (45. Scheder)

Branky: 30 min. Martin Honc (penalta)

Hráč zápasu: Petr Hejduk

 

Autor:

—————

Zpět


Kontakt

SK Nebovidy


Nebovidy
28002