03.05.2009 20:54

Tři body zůstaly doma

Nebovidy - Hradišťko I 3:1 (2:1)

Zápas začal šancí domácích, to když po pěkné přihrávce Ročka trefil z blízka Scheder pouze hostujícího brankaře. To bylo ovšem z naší strany na dlouhou dobu vše. Hosté převzali iniciativu a domácí se takřka nedostali k míči. V 8 minutě musel řešit ošemetnou situaci před naší brankou až jeden z obránců. Ve 20 minutě střílel jeden z hostujících hráčů jen těsně vedle naší branky. O chvíli později musel brankař řešit včasným vyběhnutím další pěkný pas za naši obranu. Domácí i nadále tahali za kratší konec, čehož hosté dokázali využít ve 26 minutě zápasu. Po důkladném rozebrání domácí obrany neměl hostující Příhoda problém vstřelit úvodní gól zápasu. Tento moment jakoby probudil domácí hráče z letargie. Hra se pomalu začala vyrovnávat. Ve 30 minutě po pěkném slalomu hostující obranou střílel J. Pluhař pouze do brankaře. 33 minuta přinesla první střídání, to když hřiště opustil domácí Hnilička a přepustil své místo Pospíšilovi, který hru domácích oživil. O chvíli později našla pěkná přihrávka J. Pluhaře zcela volného Mišku a ten přízemní střelou srovnal stav zápasu. O minutu později mohli jít domácí dokonce do vedení. Roček milimetrovým pasem našel Schedera, ale ten ve vyložené šanci nedal. Ve 39 minutě opět našel perfektní pas Ročka volného Schedera a ten hlavou přehodil vybíhajícího brankaře, 2:1 pro domácí. Chvíli před koncem první půle se ještě do šance probil J. Pluhař, ale gól nedal.

Druhá půle začala spíše opatrnou hrou obou týmů. Za zmínku stojí střely domácích Mišky a Stehlíka, které ovšem skončily nad hostující brankou. V 65 minutě přišel na hřiště domácí Skořepa, který nahradil Mišku. Střídání se opět povedlo. Po třech minutách na hřišti a pěkné přihrávce J. Kovalczuka napálil Skořepa míč přesně do rohu brány, stav 3:1. Hosté mohli korigovat stav v 71 minutě, ale pěkně zahraná standardní situace skončila těsně nad brankou domácích. V 75 minutě střílel domácí J. Kovalczuk vedle brány hostů. O dvě minuty později zazvonila poprvé tyč hostující branky, to když J. Pluhař našel před bránou zcela volného Schedera, ale jeho střele chyběly snad jen milimetry. Po druhé se zvonilo v 88 minutě zápasu. Stejný hráč a stejná tyč! Zbytek zápasu již žádnou šanci nenabídl, a tak po závěrečném hvizdu mohli domácí hráči a fanoušci slavit zisk tří bodů. 

Sestava: Vácha - Stehlík, M. Přibyl, Hnilička (33. Pospíšil), V. Kovalczuk - Scheder, Miška (65. Skořepa), Roček (59. J. Kovalczuk), A. Přibyl - J. Pluhař, Král

Branky:  34 min. Roman Miška, 39 min. Martin Scheder, 68 min. Petr Skořepa

Hráč zápasu: Radek Roček

 

Autor:

—————

Zpět


Kontakt

SK Nebovidy


Nebovidy
28002