11.10.2010 18:44

Velký Osek překvapení nepřipustil

SK Nebovidy - FK Viktoria Velký Osek 0:5 (0:3)

Velký OsekV rámci osmého kola okresního přeboru přivítali naši fotbalisté na domácí půdě aktuálně vedoucí celek tabulky. V sestavě domácího celku se trochu překvapivě objevil bývalý trenér našeho mužstva, který dostal důvěru od svého nástupce a nastoupil na pozici útočníka. Velký Osek potvrdil roli jasného favorita, herně však příliš nenadchl. V první půli měli míč na kopačkách častěji hráči našeho celku, ovšem branky jako již tradičně, střílel náš soupeř. Ve 2 minutě střílel J. Pluhař z poměrně velké dálky nepřesně. V 8 minutě po brejku hostí zachraňoval vyloženou šanci soupeře M. Pluhař. Hosté se poprvé gólově prosadili v 15 minutě, po důkladném rozebrání naší obrany nezbývalo zakončujícímu Sixtovi nic jiného, než uklidit míč do sítě. Ve 26 minutě se na hranici velkého vápna elegantně uvolnil Skořepa, ale jeho střela mířila vedle. O pět minut později zatáhl středem hřiště míč J. Kovalczuk a svoji přihrávkou poslal do šance J. Pluhaře, kterému však příležitost zmařil včasným vyběhnutím hostující brankář. Ve 38 minutě zahrávali hosté volný přímý kop a Červený bombou přesně do středu branky zvýšil vedení našeho soupeře. Minutu před koncem prvního poločasu trefil hostující Polák z další standardky přesně levou šibenici naší branky a bylo vymalováno. O chvíli později skončila další střela našeho soupeře jen těsně vedle levé tyče.

Druhá půle se tak dohrávala už jen spíše z povinnosti, protože o vítězi již bylo dávno rozhodnuto. V 53 minutě navíc využili hosté další brejk a opět potvrdili, že s koncovkou nemají žádný problém. V 60 minutě přišel na hřiště Dvořák, který hru našeho celku výrazně oživil. Již za pouhé dvě minuty na hřišti se řítil zcela sám na hostujícího brankáře, ale v koncovce trestuhodně selhal. V 72 minutě zakončoval stejný hráč ve slibné šanci nepřesně. O další čtyři minuty později si mohl opět dobře hrající Dvořák napravit reputaci, ale v dalším samostatném úniku si znovu vylámal zuby a podtrhl tak naši střeleckou nemohoucnost. Čtyři minuty před koncem zápasu nám tak dali lekci v zakončování opět hráči Velkého Oseku. Po autovém vhazování se dostal k míči hostující Polák a byť v tísni vstřelil pátou branku našeho soupeře. Naši hráči si tak připsali na své konto další debakl a vzhledem k ostatním výsledkům klesli na samotné dno okresního přeboru. Velký Osek naopak udržel vedoucí pozici a po zápase mohl oslavit další tři body společně se svými fanoušky, kteří vytvořili hostujícímu celku takřka domácí atmosféru a vítězství svého celku si patřičně užívali.

Hodnocení trenéra: Utkání se nám nepovedlo. Soupeř byl po celý zápas lepší a zaslouženě vyhrál. My se teď musíme soustředit na zápasy, které nás čekají a v nich uspět.

Sestava domácí: M. Pluhař - A. Přibyl, M. Přibyl, Skořepa, Schederžlutá karta - Vorlíček, Piontek (53. Stehlíkžlutá karta), Honc (79. Ryšánek), J. Kovalczuk - Hamza (60. Dvořák), J. Pluhařžlutá karta

Sestava hosté: Duršpek - Syřínek, Velechovský, Červený, Špaček (84. J. Jaroš) - Mašek, Sixta (72. Strejček), Polák, M. Jaroš (57. Bayer) - Adamec, Koubek

Branky: 15 min. Aleš Sixta, 38 min. Pavel Červený, 44 min. Zbyněk Polák, 53 min. David Adamec, 86 min. Zbyněk Polák

Hráč zápasu: Martin Scheder

Rozhodčí: Ondřej Bekešský

 

Autor:

—————

Zpět


Kontakt

SK Nebovidy


Nebovidy
28002