29.08.2009 20:33

B-tým ani podruhé doma nevyhrál, tentokrát podlehl Kořenicím

SK Nebovidy B - Úsvit Kořenice 1:3 (0:2)

Fotbalisté našeho B-týmu nastoupili opět na domácí půdě, ale ani napodruhé nedokázali naplno bodovat. Hostující Kořenice se dostali do šance již v první minutě utkání, ale střela jednoho z jejich hráčů skončila pouze na boční síti domácí branky. Debut mezi třemi tyčemi si odbyl domácí Mašín, který musel poprvé zasahovat v 6 minutě. Naši fotbalisté o sobě dali poprvé vědět o chvíli později, ale přímý kop v podání Dvořáka příliš starostí hostujícímu brankaři nenadělal. V 8 minutě přišel pěkný pas za hostující obranu, ale Dvořák ve vyložené šanci trefil pouze tyč. V 11 minutě se ve slibné šanci ocitl Miška, ale ani on nedokázal gólmana hostů překonat. Do vedení se tak dostali hosté, v 19 minutě nedosáhl Mašín na prudkou střelu hostujícího hráče a poprvé kapituloval. Domácí obrana postupně začala tvořit jednu hrubku za druhou a hosté se dostávali do zakončení až příliš lacino. Ve 27 minutě rozehrávali domácí rohový kop, ovšem místo ohrožení hostující branky přišel brejk do rozhozené obrany a druhá branka hráčů Kořenic. Ve 33 minutě se nejprve pěkně uvolnil domácí Dvořák, ale jeho centr skončil pouze na břevně. V téže minutě potom zahrával Piontek přímý volný kop, brankář jeho střelu pouze vyrazil, ale závar před hostující brankou vyšel opět gólově naprázdno. Hosté mohli zvýšit svůj náskok ještě v prvním poločase, ale přečíslení tři na jednoho řešili až příliš zbrkle.

Začátek druhé půle patřil našim fotbalistům, ale Skořepa ani Piontek nedokázali slibné šance využít. V 52 minutě padl po dalším zmatku v naší obraně třetí gól hostí a bylo po zápase. Hosté byli i nadále aktivní a jen díky několika zákrokům domácího gólmana bylo skóre stále stejné. V 75 minutě se dočkali i fanoušci domácího celku, rychle rozehranou standardní situaci zakončil Miška a snížil tak náskok hostujícího celku. V 80 minutě mohl být rozdíl pouze jednogólový, ale hlavičkující A. Přibyl trefil pouze tyč. Poslední akci celého utkání předvedli hráči Kořenic, ale v další vyložené šanci opět nemířili přesně. B-tým ani napodruhé nepředvedl oslnivý výkon a zejména hra jeho obraných řad stojí za zamyšlení.

Sestava: Mašín - Drábek, Kotlář, Honc (17. Skořepa), Vatlach - Matoušek, Kořínekžlutá karta, Piontek, Miška - Odl (45. A. Přibyl), Dvořák

Branky:  75 min. Roman Miška

Hráč zápasu: Lukáš Kořínek

 

Autor:

—————

Zpět


Kontakt

SK Nebovidy


Nebovidy
28002