16.05.2009 19:39

B-tým doma vydřel všechny body

Nebovidy B - Ratenice 2:1 (1:1)

Hráči našeho B-týmu opět potvrdili, že na rozdíl od zápasů venku se jim na domácím hřišti daří. Zápas začal ve velkém stylu. Stačily pouhé čtyři minuty a domácí Vinš technickou střelou k tyči nedal hostujícímu brankaři žádnou šanci. V 7 minutě se musel poprvé vyznamenat domácí brankář, po chybě naší obrany zlikvidoval nebezpečný pokus hostů. V 17 minutě zakroutil míč k tyči domácí Roček, ale hostující brankář se vyznamenal. O chvíli později střílel stejný hráč a brankář jeho střelu pouze s námahou vyrazil, dobíhající Pecka ovšem nedokázal trefit zcela odkrytou branku. Naši hráči postupně přenechali iniciativu hostům. Místo hry dopředu neustále vraceli míč k obráncům a nepřesnými přihrávkami se sami dostávali pod tlak. V 25 minutě mohlo být vyrovnáno. Další úplně zbytečná malá domů a nepřesná rozehrávka brankáře znamenala obrovskou šanci hostů, kteří naštěstí nemířili přesně. Zbytek poločasu se odehrával převážně před naší brankou. Hosté ovšem v koncovce zcela tápali. Po mnoha zahozených šancích ovšem přišlo zasloužené vyrovnání. Ve 42 minutě po centru ze strany doklepl hlavou hostující útočník míč za záda zcela bezmocného gólmana.

O poločase přišlo na naší straně hned dvojí střídání. Střídající hráči dali zápasu nový náboj a hlavně vyztužili  do té doby zcela nefunkční  hru záložní řady.  Ve  47 minutě jsme po dlouhé době zahrozili, ale hlavička střídajícího Krále šla pouze nad hostující branku. O chvíli později trefil druhý vystřídavší hráč pouze boční síť. Hra se pomalu vyrovnala a hrálo se spíše ve středu hřiště. V 72 minutě musel domácí brankář včasným vyběhnutím zlikvidovat nebezpečnou šanci hostů. Rozhodující okamžik zápasu přišel v 77 minutě, domácí Odl našel přesným centrem hlavu Kořínka a ten po druhé rozvlnil síť za hostujícím brankařem. Domácí se ovšem museli o vítězství strachovat až do posledního hvizdu rozhodčího, který tento zápas příliš nezvládl a svými výroky několikrát nepotěšil hráče obou mužstev. V 84 minutě musel zachraňovat domácí gólman a vyrazit tvrdou střelu hostí na roh. Z následného rohu a hlavičky hostujícího hráče se otřáslo pouze břevno naší branky. A když minutu před koncem vyrazil další nebezpečnou střelu z přímého kopu domácí Hejduk, mohli si domácí fanoušci oddychnout a slavit zisk tří bodů. Domácí fotbalisté i v tomto utkání potvrdili, že na stadionu "v rybníčku" se body nerozdávají, bohužel bilance venku je pravým opakem.

Sestava: Hejduk - Vatlach, Gráf, Kotlář (53. J. Pluhař), Kozelka - Pecka, Honc (45. Král), Vinš (45. Dvořák), Kořínek - Odl, Roček

Branky:  4 min. Vlastimil Vinš, 77 min. Lukáš Kořínek

Hráč zápasu: Petr Hejduk

 

Autor:

—————

Zpět


Kontakt

SK Nebovidy


Nebovidy
28002