21.06.2009 11:31

B-tým potrápil vedoucí Cerhenice, na body to však nestačilo

Nebovidy B - Cerhenice 3:5 (2:2)

V posledním zápase této sezóny přivítali fotbalisté našeho béčka na domácím hřišti lídra tabulky z Cerhenic. Zápas, ve kterém už prakticky o nic nešlo nabídl spoustu gólů a pohledných situací na obou stranách. Domácí fotbalisté mohli otevřít skóre zápasu již ve druhé minutě, ale nejprve Skořepa a po něm i Piontek ve vyložené šanci neuspěli. Ve 12 minutě zahrával domácí obránce Gráf míč od vlastní branky. Jeho výkop prošel až za obranu hostů, kde si míč převzal Dvořák a po samostatném úniku chladnokrevně poslal domácí do vedení. Hostující hráči ovšem odpověděli na naše vedení již v 18 minutě, kdy domácí obrana nechala zcela osamoceného hráče na velkém vápně a ten hlavičkou k tyči srovnal stav zápasu. O dvě minuty později však Skořepa poslal do sóla domácího Dvořáka a ten se opět nemýlil. Ve 22 minutě musel předvést dva těžké zákroky domácí náhradník mezi třemi tyčemi Jiří Pluhař a jen díky němu byl stav zápasu stále 2:1 pro domácí. Naši fotbalisté zahrozili o chvíli později, tentokrát nahrával Dvořák a zakončoval Skořepa, ale jeho prudkou střelu vytáhl hostující brankář na roh. Skvěle hrající Dvořák se dostal do další šance ve 29 minutě, ale zblízka už nedokázal brankáře hostí prostřelit. Ve 35 minutě bylo opět srovnáno. Po faulu domácího hráče se pískala penalta a hostující hráč se ze značky pokutového kopu nemýlil. Těsně před koncem první půle ještě chybně rozehrál domácí gólman, ale lob jednoho z hostujících hráčů naštěstí skončil těsně nad naší brankou.

O přestávce došlo na naší straně hned ke trojímu střídání. V první šanci druhé půle se ocitl v 57 minutě střídající A. Přibyl, ale brankář jeho střelecký pokus zlikvidoval. Hned v zápětí musel na druhé straně zachraňovat J. Pluhař a vytáhnout nebezpečnou hlavičku hostujícího hráče na roh. Fotbalisté Cerhenic postupně začali ovládat tempo hry a šance na jejich straně nebezpečně narůstaly. V 65 minutě se ocitl hostující hráč zcela sám před naší brankou, přehodil brankaře, ale domácí Kozelka na poslední chvíli stačil vykopnout míč z brankové čáry. O minutu později se však už hosté dočkali a zaslouženě se dostali do vedení, když jejich hráč hlavou na vzdálenější tyč nedal našemu brankáři sebemenší šanci. Od té doby připomínala naše obrana spíše průchoďák a hosté se co chvíli dostávali zcela sami před naší branku. V 68 minutě nás ještě fantasticky zachránil J. Pluhař, ale o chvíli později už musel lovit po čtvrté míč ze své sítě. V 76 minutě měli opět hráči Cerhenic dlážděnou cestu až před naší branku a skóre zápasu tak bylo rázem 5:2 v náš neprospěch. Deset minut před koncem nás nejprve zachránila tyč a po té další zázračný zákrok našeho brankaře. V 84 minutě se nám přeci jenom podařilo ještě snížit nepříznivý stav zápasu, to když domácí A. Přibyl na několikrát dorazil míč do zcela odkryté branky. Tento okamžik však přinesl i vzájemnou potyčku několika hráčů obou mužstev, která vyústila červenou kartou pro domácího Gráfa a hostujícího brankaře. Zbytek zápasu už žádnou další šanci nepřinesl, a tak se hráči Cerhenic mohli radovat z vítězství a oslavit postup do 3. třídy.

Sestava: J. Pluhař - Hejduk, Gráf, M. Přibyl, Vatlach - Pecka (45. Kozelka), Kořínek, Piontek (45. Miška), Mašín - Skořepa, Dvořák (45. A. Přibyl)

Branky:  12 min. Josef Dvořák, 20 min. Josef Dvořák, 84 min. Adam Přibyl

Hráč zápasu: Josef Dvořák

 

Autor:

—————

Zpět


Kontakt

SK Nebovidy


Nebovidy
28002