27.09.2010 12:19

Bečváry rozhodly o svém vítězství v samotném závěru utkání

SK Bečváry - SK Nebovidy 2:1 (0:0)

Naši fotbalisté ani na pátý pokus nedokázali získat body a opět dohrávali zápas o deseti. Utkání pátého kola okresního přeboru bylo pro náš celek opět klíčovým zápasem, neboť na sebe narazila mužstva z úplného spodku tabulky a hrálo se tak prakticky o šest bodů. Již před samotným střetnutím bylo jasné, že domácí hráči budou nastupovat v roli jasného favorita. Hostující trenér musel řešit jednak početnou absenci hráčů základní sestavy a hlavně připravit své svěřence na tento zápas po dvou předcházejících zkratech. První půle branku nepřinesla a vše podstatné se odehrálo až ve druhém dějství tohoto fotbalového představení.

Jako první mohli jít do vedení domácí hráči, ale výhodu pokutového kopu se jim nepodařilo proměnit v úvodní gól zápasu. Stejnou šanci dostal v 70 minutě i náš celek a J. Kovalczuk se ze značky pokutového kopu nemýlil. Domácím se však podařil dokonalý obrat. Nejprve v 76 minutě srovnal skóre zápasu domácí Holub a v poslední minutě pak dokonal zkázu zakončující Kubásek. Naši fotbalisté tak i navzdory dobrému výkonu na první body opět nedosáhli a i nadále zůstávají posledním celkem s nulou na svém kontě. Navíc jsme zápas opět dohrávali v početní nevýhodě a pátá červená karta v řadě za sebou jistě aspiruje na zápis do některé z knihy rekordů.

Hodnocení trenéra: Zápas jsme měli dobře rozehraný, ale nezvládli jsme posledních dvacet minut utkání. Opět jsme nedohráli v plném počtu hráčů a to je špatné. Dnes jsme byli domácím minimálně vyrovnaným soupeřem.

Sestava domácí: Kropáček - Svoboda, Uher, L. Kubásek, Vágner - Čáslava, O. Holub, Kubín, Pokorný (71. Vanta) - V. Holub, Sikáček (46. T. Kubásek)

Sestava hosté: Vácha - A. Přibylžlutá karta, M. Přibyl, Stehlíkčervená karta, Scheder - Vorlíček, Honc (60. Dvořák), Novotný, J. Kovalczuk - J. Pluhař, Král

Branky: 76 min. Vítek Holub, 90 min. Tomáš Kubásek - 70 min. Jan Kovalczuk (penalta)

Hráč zápasu: Milan Vácha

Rozhodčí: Jiří Sedláček

 

Autor:

—————

Zpět


Kontakt

SK Nebovidy


Nebovidy
28002