22.03.2012 15:53

Další ranec na závěr přípravy

SK Nebovidy - Polepy B 0:5 (0:1)

Polepy BNaši fotbalisté zakončili zimní přípravu stejně tragicky, jako ji začali. Další pětigólový příděl tentokrát schytali od rezervy Polep, která v současné době válčí v okresním přeboru. Začátek utkání přitom příliš nenasvědčoval tomu, že by konečné skóre mělo být z pohledu našeho mužstva až tak kruté. Jako první zahrozili naši fotbalisté. V 7 minutě vyslal J. Kovalczuk do šance Trochtu, ten si ale míč ve slibné pozici ukopl. Hned vzápětí však přišla vyložená šance na druhé straně hřiště. Kosík svým včasným vyběhnutím zmenšil střelecký úhel svému soupeři a jistou šanci zlikvidoval. Druhou, a dá se říci, také poslední šanci si naše mužstvo vytvořilo v 10 minutě. Stehlíkův dlouhý nákop trestuhodně podcenila obrana Polep a Bláha měl na kopačce první gól zápasu. Obrovskou příležitost však nedokázal využít a možná až příliš brzy zakončoval. Naštěstí pro Polepy mimo jejich branku. Ve 21 minutě utekl naší obraně jeden ze soupeřových útočníků a jeho střela z úhlu skončila na tyči naší branky. O deset minut později se však soupeř přeci jen dočkal. Po rychlé akci se dostal k míči Urban a tvrdou ranou poslal Polepy do vedení. Stejný hráč mohl přidat druhou branku těsně před koncem první půle, ale jeho hlavičkový pokus vyrazil Kosík s námahou na roh. Do kabin tak odcházel spokojenější soupeř, ale stále bylo ještě o co hrát.

Druhá půle však byla z naší strany opět doslova tragická. Ve 49 minutě se ocitl hostující hráč zcela sám před naší brankou, ale vyloženou šanci trestuhodně nevyužil. Deset minut nato se však Polepy mohly opět radovat. Sražená střela se snesla na kopačky dalšího volného hráče a ten již tentokrát trestal. Polepy i nadále diktovaly tempo hry a naši svěřenci postupně zcela odpadli. Třetí branka však padla až v 82 minutě, ale zato nastartovala následnou kanonádu, kterou naši hráči podpořili již doslova odevzdaným přístupem. Výsledkem toho je tak další zasloužený debakl na vrub našeho celku, který již tento víkend čeká doslova existenční zápas v boji o udržení. Bylo by zřejmě bláhové počítat s tím, že výkon podobný takřka všem vystoupením našeho mužstva v rámci zimní přípravy bude na příštího soupeře stačit.

Sestava: Kosík - Gráf, Stehlík, Roček, Rak - Trochta (Miška, Ryšánek), Skořepa (Hejduk), Mikeš, Procházka (Vatlach) - J. Kovalczuk, Bláha

Hráč zápasu: Jan Kovalczuk

 

Autor:

—————

Zpět


Kontakt

SK Nebovidy


Nebovidy
28002