25.05.2010 20:19

Nebovidy doma opět pouze remizovaly

SK Nebovidy - Polepy B 2:2 (1:1)

V rámci 22. kola 3. třídy A přivítali naši fotbalisté v sousedském derby na domácí půdě rezervu Polep. Domácí trenér musel jako již tradičně řešit absenci několika hráčů základní sestavy. Tentokrát zasáhla absence asi nejlepší a nejsehranější řadu našeho celku a chybějící stoperská dvojice notně zamíchala naší sestavou. Již ve 3 minutě přišlo první nedorozumění našich hráčů, Král poslal v tísni malou domů a Vácha musel na poslední chvíli ukopnout míč před dotírajícím útočníkem hostí. O chvíli později hledal na druhé straně J. Pluhař svého parťáka v útoku, ale závar v pokutovém území našeho soupeře brankou neskončil. V 8 minutě poslal Roček do šance perfektním pasem unikajícího J. Pluhaře, ale ten si míč nedokázal zpracovat. Hostující celek postupem času získával územní převahu a naši fotbalisté se k míči prakticky nedostali. V 18 minutě vyslal Roček dalším přesným pasem do šance J. Pluhaře, ale ten branku netrefil. Držení míče bylo i nadále zcela v režii hostujícího celku, ale územní převaha nebyla našemu soupeři nic platná. Naopak ve 22 minutě přišel rychlý brejk našeho mužstva a zakončující Roček jen těsně minul branku našeho soupeře. Ve 24 minutě donutil dotírající J. Pluhař k chybě hostujícího obránce, který malou domů zkomplikoval situaci svému brankáři a dobíhající Zelenka mohl otevřít skóre zápasu, což se ale ke štěstí hostujícího celku nestalo. Ve 28 minutě prodloužil J. Pluhař hlavou centr Honce z volného přímého kopu, ale hostující brankář si s touto šancí poradil. Hned z protiútoku si vytvořili první vážnější šanci také Polepy, přetažený míč na zadní tyč však poslal zcela zapomenutý útočník z voleje pouze nad naší branku. Ve 30 minutě však přišla hrubá chyba naší obrany a zcela nepokrytý hráč poslal hlavou po rohovém kopu pohodlně hostující celek do vedení. Ve 32 minutě přišlo další zakončení našeho soupeře, které však Vácha bez problému zlikvidoval. O dvě minuty později si mohl stejný hráč svůj zákrok zopakovat. Ve 36 minutě našel Zelenka rozběhnutého J. Pluhaře, ale ten ve velké šanci přehodil jak vybíhajícího brankáře, tak i branku hostujícího celku. Ve 39 minutě musel na druhé straně hasit na poslední chvíli pěknou kombinaci našeho soupeře Honc. O chvíli později skončila další střela Polepských hráčů jen kousek vedle naší branky. Dvě minuty před koncem první půle hledal Roček dalším pasem některého z našich útočníků, hostující brankář míč trestuhodně neudržel a dobíhající J. Pluhař už zakončoval do prázdné branky. První poločas tak skončil smírně. Domácí fotbalisté si sice vytvořili více šancí, ale herně za svým soupeřem zaostali.

Úvod druhé půle byl z naší strany o mnoho lepší. V 50 minutě přišel další rychlý brejk našeho celku, ale zakončení Zelenky postrádalo razanci. V 54 minutě zatáhl míč z poloviny hřiště unikající J. Pluhař, ale jeho přihrávka před branku nenašla nikoho z našich hráčů. O chvíli později přistrčil Zelenka míč na lépe postaveného Pecku a ten k radosti všech fanoušků poslal náš celek do vedení. V 59 minutě poslal J. Pluhař do šance J. Kovalczuka, ale ten ve slibné pozici branku nevsítil. O minutu později střílel Miška jen těsně nad. Polepy však inkasovaná branka nezlomila a byly i nadále nebezpečné. V 62 minutě mohlo být vyrovnáno, hlavička hostujícího útočníka však skončila jen těsně vedle pravé tyče naší branky. V 65 minutě zahrával soupeř volný přímý kop a tentokrát nás zachránila levá tyč. V 72 minutě přišel centr z pravé strany, Vácha míč podběhl a zakončující hráč poslal míč s pomocí brankové konstrukce za brankovou čáru. O dvě minuty později skončila další střela našeho soupeře jen těsně vedle levého koutu naší branky. Pět minut před koncem zápasu mohli jít Polepy opět do vedení, zcela osamoceného hráče hostí však Vácha vychytal. V 87 minutě mohl na druhé straně rozhodnout zápas J. Pluhař, ale ve slibné šanci si míč nedokázal přesněji zpracovat. Následně ještě našel v pokutovém území střídajícího Skořepu, ale ani on v tísni brankáře hostí nepřekonal. Zápas tak skončil dělbou bodů a naši fotbalisté tak podruhé v řadě nedokázali na domácím hřišti naplno bodovat. Našeho zaváhání naplno využil druhý Veletov, který po výhře na půdě Pašinky snížil náš náskok na čele tabulky na osm bodů. V příštím kole zajíždějí naši fotbalisté do Veltrub, které jsou zatím v jarní části k neudržení a případná výhra je může stejně jako druhý Veletov vrátit do boje o první místo v tabulce. 

Sestava: Váchažlutá karta- Stehlík, Honc, A. Přibylžlutá karta, Král (72. Trochta) - Peckažlutá karta, Roček (60. Skořepa), Miška, J. Kovalczuk - Zelenka, J. Pluhař

Branky: 43 min. Jiří Pluhař, 54 min. Jiří Pecka

Hráč zápasu: Václav Stehlík

Rozhodčí: Ondřej Bekešský

 

Autor:

—————

Zpět


Kontakt

SK Nebovidy


Nebovidy
28002