04.10.2010 17:52

Nebovidy domácí celek příliš nepotrápily

S.K. Břežany II - SK Nebovidy 4:0 (1:0)

Břežany IINaši fotbalisté se o tomto víkendu vydali na další okresní štaci směr Český Brod a stejně jako předchozí vystoupení v nedalekých Liblicích, nebyla úspěšná ani tato mise. Tentokrát byly nad naše síly domácí Břežany II, které si v nikterak pohledném zápase dokráčely pohodlně pro všechny tři body. První půle se nesla ve znamení územní převahy domácích hráčů, kteří se dlouhou dobu marně snažili vstřelit úvodní branku utkání. Hostující trenér zvolil variantu jednoho útočníka, která našemu celku příliš nesvědčila a kromě standardních situací jsme se prakticky nedostali do zakončení. V 16 minutě přišla první šance domácích Břežan, se střelou po rohovém kopu však neměl náš brankář příliš starostí. O dvě minuty později mohla padnou branka na opačné straně. Novotný poslal volný přímý kop do vápna domácích, ale zcela nepokrytý Scheder netrefil hlavou ve vyložené šanci branku domácího celku. Ve 25 minutě zatáhl míč po pravé straně Stehlík a přesnou přihrávkou našel nabíhajícího Honce, ale ani jeho rána zpoza vápna se mezi tři tyče nevešla. O čtyři minuty později zahrozili opět domácí hráči, ale střelu z hranice velkého vápna zablokoval jeden z našich obránců. Ve 31 minutě zaváhal při výběhu proti míči M. Pluhař, ale jeho chybu domácí útočník naštěstí pro nás nepotrestal. Dvě minuty před koncem první půle se však domácí fotbalisté přeci jen dočkali. Po centru za naší obranu a dalším nedorozumění mezi vybíhajícím brankářem a posledním obráncem našeho celku vstřelil střídající Moravec celkem lacinou branku a poslal tak Břežany do vedení.

Druhá půle byla o poznání zajímavější než její předchůdkyně. Prakticky po rozehrání vyzkoušel pozornost našeho brankáře jeden z hráčů domácího celku. Ve 48 minutě předvedl další z domácích fotbalistů slalom do nitra našeho pokutového území a M. Pluhař musel předvést další těžký zákrok. Klíčový okamžik celého zápasu přišel v 53 minutě, kdy hlavní arbitr odpustil domácím po jasném zákroku na pronikajícího Schedera pokutový kop. Naopak v 60 minutě skončil centr domácího Jansty k překvapení všech v síti naší branky a o osudu zápasu bylo prakticky rozhodnuto. Naši fotbalisté postupně otevřeli hru a podařilo se jim dostat domácí celek pod tlak, který však ke vstřelení kontaktní branky nevedl. V 62 minutě hlavičkoval zakončující Scheder pouze nad břevno domácí branky. V 71 minutě si naopak domácí hráči dokonale rozebrali naší obranu a pro zakončujícího Moravce nebyl nejmenší problém vsítit třetí branku Břežan. Poslední hřebíček do naší rakve zatloukl v 79 minutě opět domácí Moravec, který po dalším nedorozumění našich zadních řad vstřelil další branku z kategorie laciných a zkompletoval tak svůj hattrick. Zajímavostí tohoto duelu je, že si autor tří gólů domácího celku podle vyjádření vedoucího Břežan pana Vladislava Piknera na toto utkání pouze odskočil z práce, do které se ihned po jeho skončení opět vrátil. I přesto, že domácím Břežanům spadlo do naší branky prakticky všechno co šlo, je jejich vítězství zasloužené. Naši fotbalisté kromě standardních situací za celý zápas branku domácích prakticky neohrozili a i nadále zůstávají s pouhými šesti vstřelenými góly na svém kontě nejhůře zakončujícím celkem celé soutěže.

Hodnocení trenéra: Zápas jsme nezvládli a skoro všechny góly si dali prakticky sami. Musíme se vrátit k fotbalu, který jsme předváděli s Kolínem.

Sestava domácí: Kramer - Trejbal, Kolář, Svoboda, Baňka - Jansta, Soročin, Pikner, Práchenský - Pekárek (30. Moravec), Jedlička

Sestava hosté: M. Pluhař - A. Přibyl, M. Přibyl, Stehlíkžlutá karta, Scheder - Vorlíček, Novotný (65. Dvořák), Honc (39. Král), Miška, J. Kovalczuk (76. Piontek) - J. Pluhař

Branky: 43 min. Josef Moravec, 60 min. Marek Jansta, 71 min. Josef Moravec, 79 min. Josef Moravec

Hráč zápasu: Tomáš Vorlíček

Rozhodčí: Aleš Humpolák

 

Autor:

—————

Zpět


Kontakt

SK Nebovidy


Nebovidy
28002