19.06.2009 14:21

Nebovidy zakončily sezónu vítězstvím

Nebovidy - Veltruby 3:0 (1:0)

V posledním utkání sezóny přivítaly SK Nebovidy na domácím hřišti "V Rybníčku" fotbalisty Veltrub. Hned v první minutě utkání mohl otevřít skóre domácí J. Kovalczuk, ale ve vyložené šanci trefil pouze hostujícího gólmana. O chvíli později si už ale domácí fanoušci mohli poprvé zakřičet góól. Odl našel před bránou volného Honce a ten zblízka uklidil míč do sítě hostující branky. V 8 minutě o sobě dali poprvé vědět i hostující fotbalisté. Prudkou střelu z úhlu však Vácha bez problémů zlikvidoval a o chvíli později hostující hráč mířil vysoko nad. První poločas už mnoho fotbalového nenabídl, na obou stranách byla k vidění spousta nepřesných přihrávek a hra se odehrávala v uctivé vzdálenosti od obou branek. Za zmínku stojí snad jen střela domácího Ročka, kterou ovšem hostující brankář bez problému chytil.

Druhý poločas přinesl zlepšenou hru hostujících fotbalistů, kteří nás postupně dostávali svoji hrou pod tlak. Veltruby si vytvořily spoustu gólových šancí a vyrovnání viselo doslova na vlásku. Jenže domácí podržel několika jistými zákroky brankář Vácha a hostující fotbalisté měli v řadě vyložených šancí problém vůbec trefit míč mezi tři tyče. V 56 minutě si pěkně zaběhl za hostující obranu Odl, ale ve vyložené pozici si nedokázal přesně zpracovat dlouho přihrávku. Hned v zápětí zahodili hosté další obrovskou šanci na vyrovnání, když ve vyložené šanci opět ani netrefili domácí branku. V 61 minutě je napodobil domácí Pospíšil, který ve slibné šanci také nemířil přesně. V 67 minutě nejprve střílel z otočky domácí J. Pluhař, ale brankář hostí jeho střelu vytlačil na břevno. V téže minutě se stejný hráč pěkně uvolnil na pravé straně hřiště, ale ve vyložené šanci mířil vysoko nad. Rozhodující moment utkání přišel v 76 minutě. Odl se šikovně uvolnil a místo ukvapené střely zvolil chytrou přihrávku na Pospíšila, který už jen trefil odkrytou bránu. O dvě minuty později se vydal na výlet z obrany až do útoku domácí kapitán M. Přibyl, ale ani on nemířil hlavou přesně. Poslední šanci hostů zlikvidoval v 79 minutě bezchybně chytající gólman domácích. Konečnou podobu dal výsledku domácí J. Kovalczuk, který nejprve napálil míč do brankáře hostí a pak si sám doběhl pro odražený míč a na podruhé už se nemýlil. Domácí fotbalisté si touto výhrou pojistili minimálně třetí místo v konečné tabulce a v případě, že fotbalisté Červených Peček B nezvítězí na půdě Hradištka I skončí SK Nebovidy dokonce na druhém místě.

Sestava: Vácha - Stehlík, M. Přibyl, Honc (45. Hamza), V. Kovalczuk - Roček (45. J. Pluhař), M. Pluhař, Miška,  Pospíšil - Odl, J. Kovalczuk

Branky:  3 min. Martin Honc, 76 min. Petr Pospíšil, 82 min. Jan Kovalczuk

Hráč zápasu: Milan Vácha

 

Autor:

—————

Zpět


Kontakt

SK Nebovidy


Nebovidy
28002