20.02.2011 02:57

Nuda v Pečkách

FK Červené Pečky B - SK Nebovidy 0:0 (0:0)

Červené PečkyÚvodní vystoupení našeho celku v rámci zimního turnaje jakoby se inspirovalo názvem romantické komedie odehrávající se v prostředí moravské metropole. Již podle složení základní jedenáctky bylo zřejmé, že nás čeká perných devadesát minut. Kdo se těšil na zajímavý duel, který nám obě mužstva předvedla v loňském ročníku, musel být zákonitě zklamán. Naši fotbalisté, jako již tradičně nastoupili ve velmi improvizované sestavě, která měla k ideální jedenáctce proklatě daleko. Úvodní půle patřila jednoznačně domácímu celku, který si na rozdíl od nás dokázal vytvořit alespoň několik střeleckých pokusů. V 10 minutě po rohovém kopu zakončoval domácí středopolař vysoko nad branku hostujícího celku. O minutu později po chybě naší obrany musel poprvé zasahovat M. Pluhař, který stejně jako jeho kolega na druhé straně musel být vzhledem ke své nečinnosti značně promrzlý. Ve 14 minutě měli domácí šanci otevřít skóre zápasu, ale hostující M. Pluhař byl opět proti. Zbytek první půle pak už byla jedna velká nuda, která se ke smůle přihlížejících diváku až nekonečně vlekla.

Druhá půle příliš nevybočila z šedi své předchůdkyně. Ve 48 minutě mohl po další chybě v naší obraně skórovat domácí útočník, ale M. Pluhař ho svým včasným vyběhnutím opět zneškodnil. O největší rozruch se tak postaralo duo hráčů, kteří si v 65 minutě po vzájemné potyčce zblízka prohlédli červený kartónek v natažené ruce hlavního arbitra. Devět minut před koncem zápasu přišla snad jediná šance našeho celku, ale zakončující Hamza ve slibné pozici branku netrefil a tak bylo o dělbě bodů definitivně rozhodnuto. Po konečném hvizdu však přišlo ještě jedno vzrušení, to když si domácí hráč po neutuchajících průpovídkách na stranu hlavního rozhodčího vysloužil celkem zbytečně další červenou kartu. Úvodní duel zimního turnaje tedy jasně napověděl, že jen stěží naváže na kvality toho předchozího.

Hodnocení trenéra: První zápas v přípravě jsme odehráli docela dobře, hlavně v obraně. Dopředu kvalita nebyla, neboť nám chybělo několik hráčů základní sestavy.

Sestava: M. Pluhař - A. Přibyl, Roček, Hovorka - Vorlíček, M. Přibylžlutá karta, Kořínek, Dvořákčervená karta- Trochta (J. Pluhař), Hejduk (Skořepa), Hamza

Hráč zápasu: Tomáš Vorlíček

 

Autor:

—————

Zpět


Kontakt

SK Nebovidy


Nebovidy
28002