27.09.2009 10:36

Rezerva si doma napravila reputaci

SK Nebovidy B - SK Svojšice B 3:1 (2:1)

Po debaklu v minulém kole si chtěla naše rezerva zpravit chuť v domácím utkání proti béčku Svojšic. Začátek utkání byl zcela v režii našeho celku. V první a zároveň vyložené šanci se ocitl Scheder, který sám před brankářem hostí volil technický lob. Ten sice brankáře přeletěl, ale stejně tak i branku hostujícího celku. Ve 13 minutě našel pěkný centr domácího Kořínka hlavu zcela osamoceného Matouška, ale i jemu ke vstřelení úvodní branky zápasu pár centimetrů chybělo. V 15 minutě zahrával Kotlář roh a do zakončení se dostal Hejduk, ovšem ani jeho střela se mezi tři tyče nevešla. První branky se domácí fanoušci dočkali až v 17 minutě, to když Mullner nadvakrát překonal hostujícího gólmana. Ve 24 minutě vybojoval míč domácí Matoušek a samostatný únik zakončil přihrávkou na zcela osamoceného Mullnera, kterému již nezbývalo nic jiného než podruhé uklidit míč do sítě. Hosté se však vrátili do zápasu o dvě minuty později, po pěkné akci jednoho z jejich fotbalistů přišla spíše šťastná střela, která skončila svoje putování až v síti naší branky. Hra se postupně začala vyrovnávat a hosté už zejména v obraně tolik nechybovali. Ve 29 minutě zatáhl po straně míč Scheder a svoji přihrávkou našel ve vápně Mullnera, ten ovšem brankáře hostí nepřekonal. Hosté se do další šance dostali ve 34 minutě, ale hlavičkový pokus jednoho z jejich útočníků mířil pouze nad břevno domácí branky. Tři minuty před koncem první půle ještě domácí Piontek střelou z dálky orazítkoval břevno hostující branky.

Úvod druhého poločasu patřil opět domácím fotbalistům. Ve 47 minutě nejprve vylekal hostujícího gólmana hlavou domácí Scheder. V 51 minutě si potom Piontek narazil míč s Matouškem a technickým lobem poslal domácí opět do trháku. V 54 minutě zahrávali domácí hráči volný přímý kop a střelu Zelenky musel likvidovat hostující brankář, který si poradil i se střelou Matouška o chvíli později. Hosté ovšem nesložili zbraně a v 70 minutě dokonce nastřelili břevno naší branky. O dvě minuty později dokonce netrefili zcela odkrytou branku, a když ani v 81 minutě neproměnili další obrovskou šanci mohli se naši fotbalisté radovat ze zasloužené výhry a dát tak zapomenout na poslední nepovedené utkání.

Sestava: Mašín - Vatlach, Kotlář, Zelenka, Hejduk - Kozelka (45. Dvořák), Piontek, Kořínek (85. Ryšánek), Matoušek - Mullneržlutá karta(78. J. Pluhař), Scheder

Branky: 17 min. David Mullner, 24 min. David Mullner, 51 min. Zdeněk Piontek

Hráč zápasu: Jan Matoušek

 

Autor:

—————

Zpět


Kontakt

SK Nebovidy


Nebovidy
28002