02.11.2011 15:46

Tři Dvory, Tři Body

SK Nebovidy - Tři Dvory 0:2 (0:1)

Tři DvoryPo Veletovu přivítali naši fotbalisté na domácí půdě další celek s postupovými ambicemi a ani tentokrát se překvapení na úkor favorita nekonalo. Hosté potvrdili svou sílu zejména v obranné řadě a ani v tomto duelu neinkasovali. Samotný zápas příliš fotbalové krásy nenabídl a zejména díky benevolenci hlavního arbitra byla k vidění spíše spousta ostrých zákroků na obou stranách. Domácí celek podle očekávání nastoupil k tomuto klání v dosti improvizované sestavě a tak bylo již dopředu jasné, že se ziskem nějakých bodů nemá cenu příliš počítat. Již v 9 minutě mohly jít Tři Dvory do vedení, ale útočící hráč, po tom co se dostal do ideální střelecké pozice, branku netrefil. Ve 14 minutě mířil nepřesně i domácí Scheder. O tři minuty později nabídla domácí obrana svou chybou další šanci našemu soupeři, ale ten opět v koncovce selhal. V 18 minutě musel poprvé zasahovat domácí brankář a hned vytáhl bravurní zákrok, když zlikvidoval střelecký pokus z jeho těsné blízkosti. Ve 20 minutě odvracela domácí obrana další zakončení hostujícího celku se štěstím na roh. Asi největší šanci první půle a možná i celého zápasu měl ve 22 minutě na kopačce domácí Vrána, který se dostal po sérii nepřesností hostující obrany lacino k míči, ale hostujícího brankáře ve slibné pozici nepřekonal. Ve 28 minutě zahrávaly Tři Dvory volný přímý kop a přesnou střelu k tyči musel opět likvidovat domácí brankář. Ve 36 minutě měly stejnou šanci i Nebovidy, ale Roček jen těsně minul levou šibenici hostující branky. Když už to vypadalo, že v první půli se branky přihlížející diváci nedočkají, přišlo další nedorozumění zadních řad našeho celku a hostující hráč z těsné blízkosti prostřelil v tu chvíli bezmocného brankáře. První půle tak skončila těsným, leč zaslouženým vedením našeho soupeře.

Hned v úvodu druhého dějství mohl srovnat skóre zápasu domácí Vrána, který se po centru ze standardní situace dostal ve vápně soupeře k zakončení, ale radost z branky mu svým zákrokem sebral hostující gólman. Potom však hra na dlouhé minuty upadla, a byla k vidění pouze nakopávaná, která se až příliš často odehrávala bez kontaktu s míčem. Rozhodčí častým domlouváním a udělováním karet na obě strany hru doslova zazdil a vymstil se mu tak až příliš benevolentní metr, který se snažil nasadit v úvodu zápasu. V 68 minutě se ve slibné šanci ocitl střídající Ryšánek, ale jeho pokus o lob brankáře skončil pouze vedle hostující branky. Šest minut před koncem zápasu využilo hostující mužstvo snahu domácích o vyrovnání, když z brejku vstřelilo svou druhou branku a pouze tak již pečetilo konečný výsledek a zisk všech bodů ve svůj prospěch. Tři Dvory vyhrály zcela po zásluze a díky tomu se po tomto kole osamostatnily na čele tabulky. Nicméně Nebovidy během podzimu narazily i na daleko fotbalovější celky a mohou jen litovat početné absence ve svých řadách, která je zřejmě připravila o možnost porvat se o lepší výsledek.

Hodnocení trenéra: Hostující celek vyhrál zcela po zásluze, neboť byl v průběhu zápasu o něco lepší než my. Pro nás jen škoda, že jsme se opět nesešli v plném počtu, což bylo na našem výkonu znát.

Sestava: Kubrycht - Trochtažlutá karta, Stehlíkžlutá karta, Ročekžlutá karta, Scheder - Vatlachžlutá karta, Zábraha, Bláha, Mikeš - Vrána (65 min. Ryšánekžlutá karta), Dvořákžlutá karta

Hráč zápasu: Václav Stehlík

Rozhodčí: Jan Vokněr

 

Autor:

—————

Zpět


Kontakt

SK Nebovidy


Nebovidy
28002