02.05.2010 20:34

Výhra Veltova opět dramatizuje boj o postup

Sokol Veletov - SK Nebovidy 3:1 (2:1)

Souboj prvních dvou celků aktuální tabulky 3. třídy A byl o tomto víkendu k vidění ve Veletově. Domácí fotbalisté přivítali lídra tabulky a pro zachování teoretické šance na postup potřebovali bezpodmínečně zvítězit. Od prvních minut bylo znát, kdo je na hřišti pánem. Domácí hráči kontrolovali hru a díky naší pasivitě se až příliš snadno dostávali do zakončení. V 8 minutě však zatáhl míč J. Pluhař a našel nabíhajícího J. Kovalczuka, který se nejprve se štěstím zbavil domácího obránce a následně prostřelil vybíhajícího gólmana. V 11 minutě pak vyzkoušel pozornost brankáře Veletova zpoza velkého vápna J. Pluhař. Vedení našeho celku však netrvalo příliš dlouho. Již ve 14 minutě domácí hráč překonal povedenou střelou bezmocného Váchu a bylo vyrovnáno. O chvíli později mohlo být ještě hůř. Chybu naší obrany však domácí celek nedokázal potrestat. Hra našeho celku však i nadále postrádala logiku, zcela vyklizený střed hřiště a hluboko zatažený obraný blok nevěstil nic dobrého. V 19 minutě skončila střela z volného přímého kopu domácích jen těsně vedle levé tyče naší branky. Ve 24 minutě pak musel Vácha likvidovat další střelecký pokus Veletova. Ve 34 minutě po dalším důkladném rozebrání naší obrany skončila nebezpečná teč jednoho z domácích útočníků jen těsně nad naší brankou. Ve stejné minutě však po centru na zadní tyč doklepl míč do sítě zcela nepokrytý hráč Veletova a poslal tak domácí celek do zaslouženého vedení. Dvě minuty před koncem první skončila další rána z volného přímého kopu opět jen těsně nad břevnem naší branky.

Druhá půle plynule navázala na tu první. Fotbal hráli opět pouze fotbalisté domácího celku a rozvážný krok většiny našich hráčů naznačoval, že šance na bod jsou v tomto utkání takřka nulové. Ve 47 minutě musel Vácha vyrážet další střelecký pokus domácích na roh. V 57 minutě po další pohledné akci Veletova opět zachraňoval náš celek reflexivním zákrokem Vácha. V 61 minutě si Vácha mohl připsat na svoje konto další těžký zákrok. Další zázračný zákrok si nechal stejný hráč na 72 minutu a jen díky němu bylo stále o co hrát. V 81 minutě však definitivně pohřbil veškeré šance našeho celku střídající hráč domácích. Ten dostal na hranici velkého vápna dostatek prostoru a na jeho střelu k tyči byl krátký i dobře chytající Vácha. O dvě minuty později přišla prakticky jediná šance našeho celku ve druhém poločase. Se střelou zakončujícího J. Kovalczuka si však domácí brankář poradil. Domácí fotbalisté tak celkem snadno získali všechny tři body a opět zdramatizovali boj o postup do okresního přeboru. Naši fotbalisté nepředvedli v tomto utkání prakticky nic a do příštího utkání tak mají o čem přemýšlet. Starý Kolín doma převálcoval Hradištko I a stejně jako druhý Veletov ztrácí na náš celek sedm kol před koncem děvět bodů.

Sestava: Vácha - Stehlík, M. Pluhař, M. Přibyl, A. Přibyl - Roček, Skořepažlutá karta, Miška (79. Mikeš), Král (45. Dvořák) - J. Kovalczuk, J. Pluhař

Branky: 8 min. Jan Kovalczuk

Hráč zápasu: Matěj Přibyl

Rozhodčí: Vít Melichar

 

Autor:

—————

Zpět


Kontakt

SK Nebovidy


Nebovidy
28002