28.02.2012 20:52

Zhodnocení podzimní části 3. třídy A

SK Nebovidy - Hradišťko I

Po sestupu z okresního přeboru zřejmě nikdo neočekával od našeho celku žádný zázrak, přesto je aktuálně deváté místo velkým rozčarováním a vztyčeným ukazováčkem pro jarní část. Nebýt kontumačního vítězství na půdě aktuálního lídra soutěže, mohla být situace našeho celku doslova kritická.

Již úvodní vystoupení předznamenalo, jaký cíl by si naše mužstvo mělo klást pro zbytek soutěže. Drtivá porážka a zejména pak odevzdaný výkon našeho celku vystavil definitivní stopku pro trenéra, který rozhodně nesplnil úvodní očekávání našeho vedení. Nový lodivod zřejmě přinesl čerství vítr do plachet zdecimovaného kádru a výsledkem toho bylo pět vítězství z následujících šesti duelů. Je třeba si však objektivně přiznat, že soupeřem nám byly zejména celky ze spodku tabulky a další debakl v Červených Pečkách byl ke smůle domácího celku kontumován v náš prospěch. Ovšem to bylo z naší strany bohužel vše a ze zbylých šesti duelů se podařilo našemu celku uhrát pouze jediný bod za remízu se Starým Kolínem. Zejména poslední dvě vystoupení se soupeři ze stejného pólu tabulky jasně deklarovala současnou formu našich svěřenců a odsoudila naše mužstvo pro jarní část k bojům o záchranu.

Na čele tabulky od samotného začátku sváděla souboj pouze tři mužstva. Červené Pečky jako jediný z celků nepoznaly hořkost porážky, tedy alespoň na trávníku a po právu okupují první místo. Jejich pozici budou chtít v jarní části jistě ohrozit Tři Dvory, které by se rády po roce opět vrátily mezi okresní elitu. Především jejich výkon v defensivě, kdy ze třinácti odehraných zápasů inkasovaly pouze devět branek, byl v podzimní části soutěže bezkonkurenční. Na třetím místě pak přezimuje Veletov, tedy celek, který dlouhodobě atakuje čelní příčky, ale k postupu mu vždy schází onen pomyslný poslední krůček.

O tom, že třetí třída má svoji kvalitu se v podzimní časti mohli na vlastní kůži přesvědčit oba nováčci. Sendražice, aktuálně okupují poslední místo a Dolní Chvátliny s nejvyšším počtem inkasovaných branek na tom nejsou o mnoho lépe. Mírným překvapením je potom podzimní umístění Hradišťka I, které také musí řešit sestupové problémy.

Statistika podzimní části sezóny 2011/2012
Hráči
Hráč podzimu Radek Roček
Nejlepší střelec Jaroslav Vrána
Nejvíce odehraných minut Radek Roček
Nejtrestanější hráč Viktor Gráf
Zápasy
Nejvyšší výhra Nebovidy - Veltruby 4:0
Nejvyšší prohra Týnec nad Labem B - Nebovidy 13:0
Zápas podzimu Starý Kolín - Nebovidy 2:2

 

Autor: pš, lch

—————

Zpět


Kontakt

SK Nebovidy


Nebovidy
28002