14.03.2010 12:19

Zlepšený výkon ve druhé půli přinesl bod

Polepy B - SK Nebovidy 2:2 (2:0)

V posledním utkání zimního turnaje narazilo naše mužstvo na rezervu Polep. Soupeř s výrazně omlazenou sestavou vstoupil do utkání aktivně. V 7 minutě neudržel Vácha slabou střelu a dobíhající hráč poslal Polepy snadno do vedení. Naši fotbalisté i nadále potvrzovali, že úvod zápasu není jejich silnou stránkou. Ve 14 minutě jsme si po rohovém kopu soupeře dokonce vstřelili vlastní branku, to když hlavičkující Král nedal z blízka našemu brankáři nejmenší šanci. První střeleckou příležitost si naši fotbalisté vypracovali až v polovině první půle, po rohovém kopu však hlavičkoval zakončující Stehlík jen těsně vedle levé tyče soupeřovi branky. Největší šanci na korigování nepříznivého skóre zahodil ve 37 minutě J. Pluhař, když po samostatném úniku trefil pouze tyč. O dvě minuty později mohl být rozdíl ve skóre ještě výraznější, ale pěknou akci našeho soupeře nedokázal zakončující hráč ve vyložené šanci proměnit v gól. První poločas tak skončil vedením Polep a tento výsledek odsouval naše mužstvo na aktuálně poslední příčku v rámci zimního turnaje.

Úvod druhé půle však patřil našemu celku. Již po několika vteřinách zatáhl po pravé straně míč J. Pluhař a našel před brankou zcela nepokrytého Hamzu, který vrátil naše mužstvo do hry. V 57 minutě si naběhl na pěkný centr J. Pluhař, ale v obtížné pozici nedokázal přesně zakončit. V 65 minutě rychle rozehrál standardní situaci Roček a unikajícího J. Pluhaře zastavil až nedovoleným zákrokem jeden ze soupeřových obránců. K nařízenému pokutovému kopu se postavil sám faulovaný a s přehledem srovnal skóre zápasu. Naši i nadále Polepy jednoznačně přehrávali a nechali tak zapomenout na matný výkon z první půle. V 72 minutě mohl J. Pluhař dokonce poslat náš celek do vedení, ale po rohovém kopu hlavičkoval jen těsně vedle branky našeho soupeře. V 76 minutě se po zmatku v pokutovém území Polep dostal do zakončení J. Kovalczuk, ale jeho hlavičkový pokus skončil pouze v náruči brankáře. Poslední šanci celého utkání měl na kopačce Roček, který z volného přímého kopu jen těsně minul šibenici protivníkovi branky. Závěr zápasu ovládli emoce na obou stranách, a tak rozhodčí po několika strkanicích zapás raději předčasně ukončil. Naši fotbalisté dokázali díky zlepšenému výkonu ve druhé půli zachránit alespoň bod, který jim v konečném účtování stačil na druhou příčku v celkovém hodnocení zimního turnaje hraného v Červených Pečkách. Samotný turnaj pak zcela ovládli fotbalisté vítězného Suchdolu, který ani v jednom ze tří zápasů nezaváhal a navíc uštědřil svým soupeřům poměrně slušný výprask.

Sestava: Vácha - V. Kovalczuk, M. Přibyl, M. Pluhař, A. Přibyl - J. Kovalczuk, Miška (Stehlíkžlutá karta), Král, Roček - Hamza, J. Pluhař

Branky: 46 min. Miroslav Hamza, 65 min. Jiří Pluhař (penalta)

Hráč zápasu: Václav Stehlík

 

Autor:

—————

Zpět


Kontakt

SK Nebovidy


Nebovidy
28002